Bookmarks

    Στις προπονήσεις επέστρεψαν μετά το 4ήμερο ρεπό τους οι παίκτες του Α.Ο.Κ. από το απόγευμα της Δευτέρας (2/5) του Πάσχα και το ενδιαφέρον όλων όσων βρίσκονται στα αποδυτήρια έχει επικεντρωθεί στο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με την Θύελλα Φιλώτα.

    Τελευταία φορά μπροστά

    στο φίλαθλο κοινό του

    Μάλιστα το συγκεκριμένο παιχνίδι για τους “Αργοναύτες” στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” είναι το τελευταίο μπροστά στο φίλαθλο κοινό του για την ποδοσφαιρική περίοδο που διανύουμε. Ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα η οποία έχει υποβιβαστεί αλλά το γεγονός αυτό σε καμία περίπτωση δεν κάνει τους παίκτες τους Γιάννη Ταουσιάνη μα παρουσιαστούν αδιάφοροι. Αντίθετα οι παίκτες του Α.Ο.Κ. θέλουν να δώσουν συνέχεια στα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα, θέλουν δηλαδή την 4η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και κυρίως θθα επιδιώξουν να το συνδυάσουν με μία καλή εμφάνιση. Κάτι το οποίο έγινε και στο εκτός έδρας παιχνίδι στο Κοκκινόχωμα με το Βυζάντιο. Είναι γεγονός πάντως ότι ο προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης κατάφερε να περάσει τη δική του φιλοσοφία στους παίκτες μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις κάτι το οποίο είναι εμφανέστατο στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ο Α.Ο.Κ βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και η νίκη κόντρα στην Θύελλα Φιλώτα αποτελεί μονόδρομο, ώστε μία εβδομάδα μετά οι καβαλιώτες να ταξιδέψουν στην Δράμα μετά από μία εβδομάδα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

     

    Βάρος στην τεχνική

    Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Α.Ο.Κ. και το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς της τεχνικής ηγεσίας πέφτει σε θέματα τακτικής με τον Γιάννη Ταουσιάνη να σχεδιάζει να πλάνα του και με τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Βλάση Καζάκη να βρίσκεται στην Καστοριά αφού παρακολουθεί το σεμινάριο προπονητικής για την απόκτηση του διπλώματος προπονητή Uefa A’. Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι η διακοπή του πρωταθλήματος σίγουρα βοήθησε κάποιους παίκτες για να ξεκουραστούν από το βαρύ πρόγραμμα και ένας από αυτούς είναι ο Γιώργος Παληγεώργος. Ένας ακόμη είναι και ο Λίτσκας ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο αγώνα μέσα στο Κοκκινόχωμα λόγω του τραβήγματος στον προσαγωγό του. Από κει και πέρα, στο ιατρικό απουσιολόγιο του Α.Ο.Κ. υπάρχει και το όνομα του Γρηγόρη Παπαδόπουλου ο οποίος έχει υποστεί τράβηγμα τον τετρακέφαλο και υποβλήθηκε σε μαγνητική την προηγούμενη εβδομάδα για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει και υπέστη θλάση στον προσαγωγό. Τις τελευταίες ημέρες ο συγκεκριμένος παίκτης ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Τέλος να αναφέρουμε ότι για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Θύελλα Φιλώτα ο Γιάννης Ταουσιάνης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τουμανίδη που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες.

     

    Διάστρεμμα ο Χάρης Παππάς

    Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι το πρόβλημα που προέκυψε στην προπόνηση της Δευτέρας ακούει στο όνομα του Χάρη Παππά ο οποίος τραυματίστηκε, υπέστη διάστρεμμα και η συμμετοχή του, στον αγώνα με την Θύελλα Φιλώτα είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

     

    Comments are closed.