Bookmarks

    Ολοκληρώθηκε την προηγούμενη Κυριακή (8/5) στις 21:30 το 3Ο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου Χρήστος Μπάτσης το οποίο με επιτυχία διοργάνωσε ο Α.Ο. Καβάλα. Στις 2 μέρες του τουρνουά, διεξήχθησαν 120 αγώνες και έλαβαν μέρος  23 ομάδες με περίπου 700 αθλητές ενώ απονεμήθηκαν κύπελλα σε όλες τις ομάδες για τις κατηγορίες 2006 έως 2009, στις 3 πρώτες για κάθε κατηγορία από 2002 έως 2005 αλλά και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους αθλητές.

     

    Στο δελτίο τύπου μάλιστα που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. αναφέρει τα εξής:

     

    -“Ευχαριστούμε θερμά όλες τις ομάδες από την Λάρισα, την Θεσσαλονίκη, την Δράμα, την Καβάλα, την Ξάνθη και την Αλεξανδρούπολη για την συμμετοχή τους και είναι σημαντικό πως έμειναν όλοι ικανοποιημένοι ενώ παράλληλα βραβεύτηκαν και 2 προπονητές που τίμησαν την φανέλα με το καραβάκι στο στήθος, και συγκεκριμένα οι Γιώργος Ιωσηφίδης και Παναγιώτης Λογαράς.

    Επίσης, ευχαριστούμε τους γονείς της ακαδημίας για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη τους, καθώς και τις επιχειρήσεις Ψητοπωλείο Δεληκάρη, Αρτοποιείο Φελλαχίδη, Κατάστημα ΕΛΙΑ-ΕΛΙΑ, Express Oil Κρίτων Αθανασίου, Smile Market (ΔΕΠΟΣ), Ιχθυεμπορία Αφοι Μανιού, Smile Market (Αμυγδαλεώνα), Super Market Arista (Κηπούπολη), καντίνα Σωφεράκια (Ν.Καρβάλη), Καφετέρια Δίοδος, Μπουγάτσα Αχιλλέας αλλά και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (παράρτημα Καβάλας). Τέλος, είναι σημαντικό να τονίσουμε τους φορείς υπό την αιγίδα των οποίων έγινε το τουρνουά: Δήμο Καβάλας, ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, ΕΠΣ Καβάλας αλλά και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για την υγειονομική κάλυψη που παρείχε”. 

    Comments are closed.