Bookmarks

    Με την ικανοποίηση να θεωρείται δεδομένη από την καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε με την σημαντική εκτός έδρας νίκη μέσα στον Εορδαϊκό, επέστρεψαν σήμερα Τρίτη (12/4) το απόγευμα οι παίκτες του Α.Ο.Κ. στις προπονήσεις με το μεγαλύτερο βάρος να πέφτει κυρίως σε θέματα τακτικής.

    Ταυτόχρονα να σημειώσουμε ότι ξεκίνησε η προετοιμασία για την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη για το παιχνίδι που ακολουθεί στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” με τον Καμπανιακό στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ένα παιχνίδι για το οποίο οι “Αργοναύτες” θα κυνηγήσουν την νίκη προκειμένου να σταθεροποιηθούν για τα καλά στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

    Τρία είναι τα προβλήματα

    Σε αγωνιστικό επίπεδο τρία είναι τα προβλήματα τα οποία “πονοκεφαλιάζουν” την τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ και αυτά έχουν να κάνουν με τις περιπτώσεις των τραυματισμών των ποδοσφαιριστών, Παππά, Λίτσκα και Ασημάκη οι οποίοι μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε θα ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα στις καθημερινές προπονήσεις. Μάλιστα τα προβλήματα των τραυματισμών των δύο τελευταίων προέκυψαν κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα στον Εορδαϊκό.

    Ικανοποίηση από

    τον Γιάννη Ταουσιάνη

    Από την πλευρά του, να σημειώσουμε ότι ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ταουσιάνης δικαιολογημένα είναι ικανοποιημένος όχι μόνο από το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες του αλλά και από το εύρος της νίκης με (0-3) σε βάρος του Εοδραϊκού.

    Μάλιστα την ικανοποίηση του, ο Γιάννης Ταουσιάνης δεν την έκρυψε στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα και χαρακτηριστικά να δηλώνει τα εξής:

    -«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη διοίκηση του Εορδαϊκού, για τη φιλοξενία, παρά τα γεγονός ότι υπήρχε η πίεση στις πλάτες τους, στη δεδομένη χρονική στιγμή του πρωταθλήματος. Οι παράγοντες της ομάδας του Εορδαϊκού ήταν άψογοι και η φιλοξενία τους ήταν άριστη. Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα ήταν ένα παιχνίδι που θα είχε πάθος, δύναμη και αποφασιστικότητα. Παρόλα αυτά αλλά και παρά τις γηπεδικές και τις καιρικές συνθήκες, κατά διαστήματα ήταν ένα καλό παιχνίδι, με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν για τις δυο ομάδες. Θεωρώ ότι είναι μια πολύ σημαντική στιγμή του αγώνα η περίπτωση του πέναλτι, παρότι ήταν νωρίς και δεν θα μπορούσε να καθορίσει το παιχνίδι. Αλλά ξέρετε πως γίνεται η ψυχολογία, με τέτοιες φάσεις. Εμείς από την πλευρά μας διατηρήσαμε τη συγκέντρωση μας σε όλο τον αγώνα, μέσα στο παιχνίδι αλλά και τα πλάνο που είχαμε σχεδιάσει. Καταφέραμε αυτό που δεν είχαμε καταφέρει σε άλλα παιχνίδια. Να είμαστε ουσιαστικοί, Να ξιοιποιήσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και κυρίως να παρουσιαστούμε αποτελεσματικοί. Αντίθετα με τον αντίπαλο που στις δικές του, τις ευκαιρίες, δεν ήτανε. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, για τη νίκη αλλά και για το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν. Ανταποκριθήκαν σ` ένα παιχνίδι που ήθελε εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά απ` αυτά που έχουμε εμείς σαν ομάδα. Ήθελε πάθος και δύναμη. Δεν αφήσαμε την απογοήτευση να μας πάρει από κάτω, στο διάστημα που δεν πετυχαίναμε νίκες και αυτό φάνηκε. Είναι πολλά παιχνίδια που η ομάδα, δικαιούταν να πάρει τη νίκη αλλά δε μπορούσε να τα καταφέρει. Παρόλα αυτά, υπήρχε επιμονή σε καθημερινή βάση, στις προπονήσεις, μέχρι να έρθει η νίκη. Για μας η συνέχεια, θα έχει τον ανάλογο στόχο. Να τελειώσουμε με όσο δυνατό, περισσότερες νίκες. Ο Εορδαϊκός είναι μια ομάδα που μεσοεπιθετικά έχει πολύ καλή ποιότητα. Τέλος θένω να ευχαριστήσω τους καβαλιώτες φιλάθλους που βρέθηκαν δίπλα μας στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που δώσαμε κόντρα στον Εορδαϊκό και μας βοήθησαν για την επίτευξη της νίκης».

    Comments are closed.