Bookmarks

    Απόλυτη και δικαιολογημένη μάλιστα ικανοποίηση επικρατεί στην τεχνική ηγεσία της Καβάλας για την 3η συνεχόμενη νίκη στο Κοκκινόχωμα το απόγευμα της Κυριακής, σε βάρος του Βυζαντίου με σκορ (1-3). Μία νίκη η οποία ήρθε φυσιολογικά για τους “Αργοναύτες” αφού ο Α.Ο.Κ. ήταν κατά πολύ καλύτερος από τον αντίπαλο του, έπαιξε ποδόσφαιρο αξιώσεων στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και γενικά άξιζε το “τρίποντο”.

     

    Έτσι ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Γιάννης Ταουσιάνης διακιολογημένα αισθάνεται ευχαριστημένος αφενός από το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες του, αφετέρου από το ότι η καλή εμφάνιση συνοδεύτηκε από την τρίτη συνεχόμενη νίκη. Ο Α.Ο.Κ. σταθεροποιήθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και σε ένα ακόμη παιχνίδι όπως αυτό με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος αξιοποίησε μέρος των ευκαιριών που δημιούργησε και με την πολυφωνία που έδειξε στο σκοράρισμα πήρε το νικηφόρο αποτέλεσμα που ήθελε. Σε αγωνιστικό επίπεδο στα προβλήματα τραυματισμών που υπήρχαν προστέθηκε και το όνομα του Λίτσκα ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο τέλος του α’ ημιχρόνου από τον αγωνιστικό χώρο λόγω των ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Οι προπονήσεις στον Α.Ο.Κ. θα συνεχιστούν μέχρι και την Μεγάλη Πάσχα, στην συνέχεια οι παίκτες θα πάρουν 4ήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν τη Δευτέρα του Πάσχα για να ξεκινήσει η προετοιμασία για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Θύελλα Φιλώτα, στην προτελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

     

    Οι δηλώσεις του  Γιάννη Ταουσιάνη

    Από κει και πέρα να τονίσουμε ότι ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ταουσιάνης δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την καλή εμφάνιση που έκαναν οι παίκτες του, στον αγώνα με το Βυζάντιο και η οποία συνοδεύτηκε με νίκη και μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Κοκκινόχωμα ο ίδιος δήλωσε τα εξής:

    -“Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη νίκη που κάναμε και η οποία ήταν η 3η συνεχόμενη.  Το σίγουρο είναι ότι τα παιδιά αμείβονται για τη καθημερινή δουλειά που γίνεται μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις. Πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο δρόμο και με τον ίδιο ρυθμό. Το παιχνίδι μέσα στο Κοκκινόχωμα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί το Βυζάντιο έπαιζε την επιβίωση του και την παραμονή του στη Γ’ Εθνική. Παρόλα αυτά, ήταν μια καθαρή και δίκαιη νίκη. Εκτός από τα 3 τέρματα που πετύχανμε πρέπει να πω ότι είχαμε και άλλες ευκαιρίες, που πιστοποιούν το αποτέλεσμα του παιχνιδιού και την ανωτερότητα μας. Υπήρχαν διαστήματα στα οποία, μπορούμε να δηλώνουμε ευχαριστημένοι, τόσο στο επιθετικό όσο και αμυντικό κομμάτι. Γενικότερα όμως θέλω να σημειώσω ότι όλοι είμαστε ευχαριστημένοι.  Στόχος μας είναι να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με τις περισσότερες νίκες και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα”.

    Comments are closed.