Bookmarks

    Για 4η συνεχόμενη αγωνιστική ο προπονητής των “Αργοναυτών” Γιάννης Ταουσιάνης δεν κατάφερε να “γευτεί” τη χαρά της νίκης, αφού ο Α.Ο.Κ., σήμερα Κυριακή (20/3) στο εκτός έδρας παιχνίδι που έδωσε μέσα στην Κοζάνη αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ (0-0).

    Γενικότερα να τονίσουμε όταν μία αναμέτρηση με εναλλαγές συναισθημάτων κατά τη διάρκεια της οποίας τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι καβαλιώτες ήθελαν το νικηφόρο αποτέλεσμα. Η ποιότητα του αγώνα, στο α’ μέρος και στην επανάληψη ήταν σε πολύ καλά επίπεδα με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες για να πάρουν την πολυπόθητη νίκη και με την υπεροχή να είναι μοιρασμένη. Μία νίκη η οποία τελικά δεν ήρθε ούτε για τον Α.Ο.Κ., ούτε και για την ομάδα της Κοζάνης με τους “Αργοναύτες” να είναι περισσότερο ευχαριστημένοι αφού μπορεί να μην κέρδισαν αλλά απομακρύνθηκαν αισθητά από την επικίνδυνη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Συμπερασματικά να σημειώσουμε ότι το τελικό αποτέλεσμα (0-0) κρίνεται δίκαιο σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν Κοζάνη και Καβάλα.

    Tο χρονικό της αναμέτρησης

    Στο πρώτο ημίχρονο η Κοζάνη είχε κάποιες καλές ευκαιρίες, τέσσερις με τον Γιάννη Τσικόπουλο, πρώτα στο 5′ (ο Αθανασίου απέκρουσε εξ’ επαφής σε κόρνερ), μετά στο 17′ (καλό σουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο), στο 25′ (ένα-δύο με τον Βουτσιώτη, ο Δελής έκανε σωτήρια προβολή κι έδιωξε σε κόρνερ) και τέλος στο 32′ (τακουνάκι από κοντά πέρασε άουτ). Στο 37′ καλό σουτ του Καπετάνου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα άλλαξε, με την Καβάλα να ανεβαίνει και να απειλεί. Στο 61′ ο νεοεισελθών Μπλιός σούταρε άουτ από κοντά. Στο 65′ αντεπίθεση της Καβάλας, ο Τζόρτζεβιτς απέκρουσε σωτήρια στο τετ-α-τετ που βγήκε και πάλι ο Μπλιός. Στο 70′ διαγώνιο σουτ του Παππά λίγο άουτ. Στο 79′ απο κοντά ο Ασημάκης σούταρε άουτ. Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά, με την Κοζάνη να χάνει δύο ευκαιρίες να πάρει την νίκη και την Καβάλα μία. Στο 88′ συρτή σέντρα του Γιάννη Τσικόπουλου, ο Πετράκος απέναντι στην εστία σούταρε άουτ. Στο 89′ δυνατό φάουλ του Κυριακίδη με τον Τζόρτζεβιτς να «απογειώνεται» και να κρατάει ανέπαφη την εστία του. Στο 94′ χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για την Κοζάνη να «αρπάξει» τους τρεις βαθμούς όταν μετά από κόρνερ του Γιουβανέλλη ο Ηλίας σηκώθηκε αφύλακτος αλλά η καρφωτή κεφαλιά του πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής του αγώνα της Καβάλας με τον Απόλλων Καλαμαριάς, ήταν ο κ. Δημήτριος Μαλούτας της Ε.Π.Σ. Ημαθίας με βοηθούς τους κ.κ. Αθανάσιο Παπαδάκη και Κωνσταντίνο Γιάντση από την ίδια ένωση. Μπροστά στην παραπάνω διαιτητική τριάδα, οι δύο αντίπαλες ομάδες έπαιξαν ως εξής:

    Κοζάνη (Γιάννης Παρασκευάς): Τζόρτεβιτς, Τραυλός, Γιοβανέλης, Αλιατίδης, Η. Τσικόπουλος, Ι. Τσικόπουλος, Χαματάϊ (78′ Πετράκος), Ταχιάς, Βοτσιώτης (89′ Δινοβίτσης), Καπετάνος (60′ Παπαδόπουλος).

    Καβάλα (Γιάννης Ταουσιάνης):Αθανασίου, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Δελής, Μπάτζιος, Παληγεώργος, Δέντσας, Παππάς (77΄Ασημάκης), Πτηνόπουλος, Δουμάνης (67′ Κυγάης), Γιαλαμής (57′ Μπλιός).

    Εκτός αποστολής 4 παίκτες

    Ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Γιάννης Ταουσιάνης για τον αγώνα με την Κοζάνη δε υπολόγιζε στις υπηρεσίες κάποιων παικτών οι οποίοι είτε είναι τραυματίες είτε είχαν πρόβλημα με κάρτες. Πιο συγκεκριμένα εκτός αποστολής έμειναν οι Μπρατσιάνι και Λίτσκα οι οποίοι διανύουν στάδιο αποθεραπείας λόγω των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζουν όπως βέβαια ο Σάββας Τουμανίδης ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Καλαμαριά με 2η κίτρινη κάρτα και Γρηγόρης Παπαδόπουλος που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες.

    Comments are closed.