Bookmarks

    Η ανασυγκρότηση των δυνάμεων και η ανάταση στον ψυχολογικό τομέα των ποδοσφαιριστών, βρίσκεται στο επίκεντρο της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. και λόγω της αγωνιστικής απραξίας των “Αργοναυτών” για την 28η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, το βάρος πέφτει προς τις συγκεκριμένες δύο κατευθύνσεις.

    Βέβαια την ίδια ώρα θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι η έλλειψη αγωνιστική δράσης, αποτελεί πρώτης τάξης ευκαιρία για κάποιους παίκτες που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους και να τεθούν στη διιάθεση του προπονητή για το εντός έδρας παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Τα σημάδια βελτίωσης που παρουσιάζει ο επιθετικός Αλέξανδρος Μπρατσιάνι είναι εντυπωσιακά με τον φορ του Α.Ο.Κ. να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Από κει και πέρα σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η αποθεραπεία του ποδοσφαιριστή Γιώργου Λίτσκα. Στα πλάνα του Γιάννη Ταουσιάνη για το εντός έδρας παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, υπολογίζονται οι Γρ. Παπαδόπουλος και Τουμανίδης. Από κει και πέρα υπολογίζεται και ο Μιχάλης Μπαντάνης ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους παίκτες του Α.Ο.Κ., μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε και για το λόγο αυτό δεν ήταν στην αποστολή για το ματς στην Κοζάνη.

    Την Πέμπτη (24/3) θα γίνει η συνέντευξη τύπου

    Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι την Πέμπτη (24/3) στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του πορπονητή του Α.Ο.Κ. Γιάννη Ταουσιάνη στα γραφεία του ερασιτέχνη, στην οποία θα παραβρεθούν και οι παίκτες της ομάδας.

    Comments are closed.