Bookmarks

    Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία του Νέστου Χρυσούπολης για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (27/3) στον Λαγκαδά με τον προπονητή του Σάκη Παπαβασιλείου, να σχεδιάζει τα πλάνα του για την 11άδα που θα ξεκινήσει τον αγώνα.

    Ένα παιχνίδι από το οποίο θα απουσιάσει ο επιθετικός Αλέξης Βλάχος του οποίου η αποθεραπεία, να σημειώσουμε ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία και η επιστροφή του σε δράση υπολογίζεται περίπου σε 2 εβδομάδες. Ο Αλέξης Βλάχος ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Απόλλων Κρύας Βρύσης. Από κει και πέρα και σε ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά να τονίσουμε ότι συμμετοχή του Γιώργου Τσίτση στο παιχνίδι μέσα στον Λαγκαδά, θα κριθεί τις επόμενες ημέρες με το ενδεχόμενο να αγωνιστεί να είναι πολύ πιθανό.

    Επιστροφές στο Βυζάντιο

    Σε ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι το Βυζάντιο θα υποδεχθεί την ερχόμενη Κυριακή (27/3) στο Κοικκινόχωμα τη Δόξα Δράμας, σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Ένα παιχνίδι για το οποίο η τεχνική του ηγεσία μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Καρλόπουλου, Αποστόλου,και Τερζίδη ενώ θα απουσιάσουν οι Κεφαλάς και Αποστολίδης.

    Comments are closed.