Bookmarks

    Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία της Καβάλα BC για το κρίσιμο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου (12/2) , με το Ρέθυμνο στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας “Αλεξάνδρα Δήμογλου”, με ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του Χρήσοτυ Ταπούτου σε δράση.

    Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το συγκρότημα του Στιβ Γιατζόγλου με τον Χρήστο Ταπούτο όπως αναμένεται θα πει στις καθημερινές προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε. Μάλιστα να αναφέρουμε και σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις ο Χρήστος Ταπούτος έχει βάσιμες ελπίδες συμμετοχής για να αγωνιστεί κόντρα στο Ρέθυμνο στο καθοριστικό παιχνίδι του Σαββάτου (12/2). Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι θέμα χρόνου είναι η επιστροφή στις προπονήσεις για τον Γιάννη Δεμερτζή τον οποίο τελικά ο προπονητής Στιβ Γιατζόγλου τον προφύλαξε και δεν τον χρησιμοποίησε στο τελευταίο φιλικό με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Σε ότι έχει να κάνει πάντως για την εντός έδρας αναμέτρηση στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας “Αλεξάνδρα Δήμογλου”, κόντρα στο Ρέθυμνο να τονίσουμε ότι είναι ένας αγώνας με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, η νίκη είναι μονόδρομος και όσοι βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια της καβαλιώτικης ΚΑΕ δεν βλέπουν κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, περιμένοντας πάρα πολλά από τους καβαλιώτες φιλάθλους στην προσπάθεια που θα καταβάλουν για την κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης.

    Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων

    Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι ήδη ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΚΑΕ Καβάλα με το Ρέθυμνο, όπως έγινε γνωστό στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η διοίκηση της ομάδδας. Στο ίδιο δελτίο τύπου αναφέρεται όι η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ και το αναλυτικά το περιεχόμενο του αναφέρει τα εξής:

    -“Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΚΑΕ Καβάλα – Ρέθυμνο Cretan Kings, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016 με ώρα έναρξης 17.00 το απόγευμα.

    Γενική είσοδος: 10 ευρώ

    Παιδιά κάτω των 12 ετών: 5 ευρώ

    Υπενθυμίζεται ότι για την έκδοση εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο αριθμός ΑΜΚΑ (και για τα παιδιά).

    Διάθεση εισιτηρίων μπορεί να γίνει επίσης, μέσω του Viva.gr και των καταστημάτων Public.

    Από τα γραφεία της ΚΑΕ τα εισιτήρια διατίθενται από τις 09.00 το πρωί έως 15.00 το μεσημέρι μέχρι την Παρασκευή ενώ, το Σάββατο (ημέρα του αγώνα) από τις 13.00 το μεσημέρι.

    Παράκληση προς τους φιλάθλους:

    λόγω του νέου συστήματος έκδοσης εισιτηρίων και προκειμένου ν’ αποφευχθεί η αναμονή και η άσκοπη ταλαιπωρία τους, η προσέλευση για έκδοση εισιτηρίου κατά την ημέρα του αγώνα, δεν θα πρέπει να γίνει την τελευταία στιγμή”.

    Comments are closed.