Bookmarks

    Ιδιαίτερα θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το κλίμα το οποίο επικράτησε το βράδυ της Δευτέρας (28/3) κατά τη διάρκεια της συνέλευσης στην οποία προχώρησε η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. σε αίθουσα του ξενοδοχείου “Λούσυ” στην Καβάλα.

    Ήταν μία συνέλευση κατά τη διάρκεια της οποίας παραβρέθηκαν επώνυμοι της πολιτικής ζωής του τόπου, του αθλητισμού αλλά και αρκετοί φίλαθλοι, οι οποίοι με την παρουσία τους ήθελαν να εκφράσουν την αγωνία τους για το παρόν και το μέλλον του Α.Ο.Κ.. Ειδικότερα να σημειώσουμε ότι στην συνέλευση του Α.Ο.Κ. παραβρέθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Μαρκόπουλος, Ο Περιφερειακός Σύμβυλος Χρηστος Γάκης, τα μέλης της διοίκησης της Ε.Π.Σ. Καβάλας Αντώνης Αντωνίου και Γιάννης Βαμβακάς, o πρώην Νομάρχης Καβάλας Θεόδωρος Καλλιονζής, η εκπρόσωπος του πρώην υπουργού Γιώργου Καλαντζή Κατερίνα Κακιλή, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Καβάλας Τάσος Μεταξάς, ο πρόεδρος του συλλόγου Παλαιμάχων του Α.Ο.Κ. Κώστας Λιόλιος, σύσσωμη η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας και του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., οι διοικήσεις των “Γαλάζιων Αργοναυτών” και της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας, οι καβαλιώτες οι οποίοι οικονομικά στηρίζουν τα τελευταία χρόνια την ομάδα, ο προπονητής Γιάννης Ταουσιάννης, ο Τεχνικός Διευθυντής Βλάσης Καζάκης, οι αρχηγοί Χάρης Παππάς, Τάσος Δέντσας και Νάσος Αθανασίου, οι επιχειρηματίες οι οποίοι τιμήθηκαν για την στήριξη τους στην ομάδα και καβαλιώτες φίλαθλοι.

    H συνέλευση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό από πλευράς του υπευθύνου του γραφείου τύπου Πέτρου Πετρόπουλου ο οποίος καλωσόρισε τους παρεβρισκόμενους και σημείωσε ότι περίμενε περισσότερο κόσμο και υπογράμμισε ότι η προσπάθεια που ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια από συγκεκριμένα πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας θα πρέπει να συνεχιστεί έχοντας την συμπαράσταση της ευρύτερης κοινωνίας, επωνύμων και ανωνύμων φιλάθλων. Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Θεόδωρος Μήτρας ο οποίο έκανε έναν σύντομο απολογισμό της γενικότερης προσπάθειας που καταβλήθηκε, υποστήριξε ότι υπάρχει η όρεξη, το μεράκι και η διάθεση των προσώπων που στηρίζουν την προσπάθεια, να συνεχίζουν να το κάνουν οικονομικά και τη νέα περίοδο ενώ κάλεσε τους καβαλιώτες να την στηρίξουν και να την πλαισιώσουν. Ακολούθως έγινε η βράβευση των προσώπων και των εκπροσώπων των επιχειρήσεων που βρέθηκαν δίπλα στον Α.Ο.Κ. οικονομικά την ποδοσφαιρική περίοδο που διανύουμε και στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ., Βασίλης Κελεμένης ο οποίος αναφέρθηκε στα γενικότερα σχέδια που υπάρχουν για να τρέξει η ομάδα τη νέα περίοδο. Προς την κατεύθυνση αυτή, ο Βασίλης Κελεμένης σημείωσε ότι η προσπάθεια θα πρέπει να βρει περισσότερους συμμάχους και τόνισε ότι όλοι μαζί ως κοινωνία μπορούν να συμβάλλουν ώστε ο Α.Ο.Κ. να κάνει πράξη την επιστροφή του στην μεγαλύτερη κατηγορία. Από την πλευρά του ο Γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής Βασίλης Βακιρτζής αναφέρθηκε στην εκκαθάριση και στα βήματα τα οποία έγιναν μέχρι σήμερα ενώ τονίστηκε ότι για να ολοκληρωθεί θα χρειαστεί ο ποσό των 15000 ευρώ. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, έγινε αναφορά στο άνοιγμα στο οποίο θα πρέπει να γίνει από τον Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. με την εγγραφή νέων μελών και την συμμετοχή τους στις επερχόμενες εκλογές, όπως και στις αλλαγές που έγιναν σε επίπεδο τεχνικού επιτελείου και όπως υπογραμμίστηκε υπήρξαν οι παραιτήσεις των Στέλιου Κατρακυλάκη και Λάκη Χατζηαποστολίδη λόγω των τελευταίων κακών αποτελεσμάτων και των επιλογών που έγιναν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

    Comments are closed.