Bookmarks

    Δεν τα κατάφερε σήμερα Τετάρτη (30/3) το απόγευμα ο Νέστος Χρυσούπολης και για την 3η αγωνιστική του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας, γνώρισε την ήττα στη Δράμα από την τοπική Δόξα με σκορ (4-0) και αποκλείστηκε από το υπόλοιπο της διοργάνωσης.

    Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πιο αποφασισμένοι για τη νίκη, διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και με τα δύο τέρματα που σημείωσαν στο α’ μέρος έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη πρόκριση, απέναντι στο Νέστο ο οποίος είχε μερικά καλά διαστήματα κυρίως στην επανάληψη.

    Το χρονικό του αγώνα

    Στο 3′ είχαμε την ολιγωρία του Αθανάσιαδη μέσα στην περιοχή έδωσε χρόνο στους αμυντικούς να απομακρύνουν την μπάλα και στο 17′ οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πολύ κοντά στο γκολ όταν είχαμε την πάσα του Μαρκόπουλου στο αμαρκάριστο Παπαζούδη και αυτός από το ύψος του πέναλτι σουτάρει για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο Χατζηνικολής. Στο 24′ ο Γατζολάρι έπιασε μακρινό ξαφνικό σουτ με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ και στο 26′ ο Μαρκόπουλος επιχείρησε μπάσιμο από δεξιά βγάζει τροφοδότησε την κατάλληλη στιγμή τον Σάντος ο οποίος εξ επαφής με πλασέ έστειλε την μπάλα να φύγει λίγο άουτ. Για να φτάσουμε στο 31′ χρονικό σημείο στο οποίο οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Τότε αρχικά είχαμε το σουτ του Κανετίδη εξω από την περιοχή αποκρούει προς στιγμή η άμυνα του Νέστου και η μπάλα φτάνει στον Παπαδόπουλο ο οποίος από το ύψος του πέναλτι σουτάρει και στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και γράφει το (1-0). Αρχικά ο επόπτης Τσιότσιος δείχνει οφσάιντ τον σκόρερ αλλά ο διαιτητής πήρε την φάση επάνω του και κατακυρώνει το γκολ της Δόξας. Στο 38′ είχαμε την εκτέλεση φάουλ του Κανετίδη το οποίο εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Νέστου, Χατζηνικολής. Στο 44′ ο Αθανασιάδης βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή του Νέστου, δεχθηκε πάσα από το Σάντος πλάσαρε τον εξερχόμενο Χατζηνικολή και διπλασίασε τα τέρματα της Δόξας, γράφοντας το (2-0). Στο 54′ είχαμε το φάουλ του Παπαδόπουλου, φεύγει η μπάλα από τα χέρια του Χατζηνικολή προς τα πλάγια και φτάνει στον Μαρκόπουλο ο οποίος όμως αιφνιδιάζεται και πλάσαρει με προβολή αλλά οι αμυντικοί του Νέστου σώζουν την κατάσταση αποκρούοντας πάνω στην γραμμή. Όμως στο 73΄το “κακό τρίτωσε” για την ομάδα της Χρυσούπολης όταν ο Παπαδόπουλος γέμισε μέσα στην περιοχή του Νέστου για τον Σάντος που βλέποντας τον Χατζηνικολή να κάνει έξοδο την σπάει δίπλα στον Γαίδαρτζή ο οποίος ανενόχλητος με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το (3-0). Στο 89′ ο Πετρόπουλος από αριστερά φεύγει σαν βέλος στην αντεπίθεση και αφού διανύει το μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου φτάνει στην αντίπαλη περιοχή όπου πασάρει στον Σάντος και αυτός με την σειρά στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα (4-0).

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Μπροστά στο διαιτητή Δημήτριο Δραγάτη της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής και τους βοηθούς του, κ.κ. Νικόλαο Τσιότσο και Χρήστο Τασόπουλο της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας οι δό ομάδες αγωνσίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

    Δόξα Δράμας (Κώστας Βασιλακάκης): Μένκα, Ρεβυθοπουλος, Μουρτεσίδης, Γκαρακλίδης, Παπαζούδης (79′ Χαριτωνίδης), Κανετίδης, Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης (55′ Πετρόπουλος), Μαρκόπουλος (62′ Γαϊδαρτζής), Σάντος, Βραμέντζαλης.

    Νέστος Χρυσούπολης (Σάκης Παπαβασιλείου): Χατζηνικολής, Λάσπατζης, Μαρκάκης, Σεφερίδης, Τσίτσι, (73′ Παπαδάτος) Μκρτσιάν, Αβογιαν (46′ Δεσύλλας), Γκατζόλάρι, Μπούλγουρας (63′ Λαζαρίδης), Κουτεφ, Σγουρι.

    Comments are closed.