Bookmarks

    Για σημαντική βελτίωση του κλίματος μέσα στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. το τελευταίο χρονικό διάστημα όπως και για σύσφιξη των σχέσεων όλων όσων βρίσκονται μέσα σ’ αυτά, έκαναν λόγο σήμερα Πέμπτη (31/3) κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου ο Τεχνικός Διευθυντής των “Αργοναυτών” Βλάσης Καζάκης και οι ποδοσφαιριστές Νάσος Αθανασίου και Γιώργος Παληγεώργος.

    Μία συνέντευξη τύπου, με πολλά μηνύματα κυρίως στήριξης των καβαλιωτών φιλάθλων με την παρουσία τους στις κερκίδες του σταδίου “Ανθή Καραγιάννη” και γενικότερα προς την τοπική κοινωνία από την οποία οι ιθύνοντες του Α.Ο.Κ., όπως ειπώθηκε περιμένουν περισσότερα.

    Από την πλευρά τους, τόσο ο τερματοφύλακας της Καβάλας Νάσος Αθανασίου όσο και ο Γιώργος Παληγεώργος χαρακτήρισαν την ανάγκη επιτκτική για επιστροφή στις νίκες στο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι η ηρεμία επανήλθε μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας και ότι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα αναπτυχθεί η απαιτούμενη δυναμική ώστε να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μία χρονιά την οποία ο τερματοφύλακας Νάσος Αθανασίου χαρακτήρισε αποτυχημένη. Πάντως και οι παίκτες της Καβάλας ζήτησαν την στήριξη των καβαλιωτών φιλάθλων στα εντός έδρας παιχνίδια τονίζοντας ότι μέχρι τώρα η παρουσία τους δεν είναι αυτή που οι ίδιο οι παίκτες περίμεναν.

    Από την πλευρά του, ο Τεχνικός Διευθυντής των “Αργοναυτών” Βλάσης Καζάκης, στις δηλώσεις που έκανε, σημείωσε ότι από την ημέρα που ανέλαβε ο προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης άλλαξαν αρκετά πράγματα μέσα στα αποδυτήρια όπως και σε θέματα λειτουργίας αγωνιστικής αι εξωαγωνιστικής φύσεως. Τόνισε δε, ότι οι παίκτες έχουν αφομοιώσει τον τρόπο παιχνιδιού και την φιλοσοφία του προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει μεγάλη θέληση και όρεξη στις καθημερινές προπονήσεις, στοιχεία τα οποία οι ποδοσφαιριστές θα βγάλουν στο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

    Παράλληλα ο Τεχνικός Διευθυντής των “Αργοναυτών” Βλάσης Καζάκης, σημείωσε ότι ήδη ξεκίνησε από τώρα ο προγραμματισμός για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο και μέσα στους στόχους είναι η δημιουργία ομάδας νέων η οποία δεν αποκλείεται να λάβει μέρος στα πρωταθλήματα της .Ε. Π.Σ. Καβάλας. Ζήτησε ταυτόχρονα την στήριξε την στήριξη των φιλάθλων, τους κάλεσε να δώσουν το παρόν τους την Κυριακή στο “Ανθή Καραγιάννη” και υπογράμμισε ότι ο Α.Ο.Κ. στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που θα ξεκινήσει στις 4 το μεσημέρι ο προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, αφού δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και τιμωρίες.

    Συνεργασία του Α.Ο.Κ. με το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας

    Στην καθιρωμένη συνέντευξη τύπου, ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου Πέτρος Πετρόπουλος ανακοίνωσε ότι υπάρχει συνεργασία της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. με το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, και η συνεργασία αυτή θα πάρει “σάρκα και οστά” στην παράσταση “Ισορροπιστής Αεροσκαφών” που αποτελεί παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ και γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία και εκ νέου θα ανέβει στο θέατρο “Αντιγόνη Βαλάκου” στις 9-10 και 11 Απριλίου. Όπως μάλιστα τόνισε ο Πέτρος Πετρόπουλος που είναι και πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και επειδή ο αθλητισμός είναι πολιτισμός, ο Α.Ο.Κ. θα τιμήσει τους συντελεστές της παράστασης “Ισορροπιστής Αεροσκαφών”, όπως τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη, καβαλιώτη συγγραφέα του έργου που το εμπνεύστηκε όταν ήταν στο γραφείο τύπου της ομάδας, τον ηθοποιό Δημήτρη Πιατά και άλλους. Μία εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Απριλίου στο θέατρο “Αντιγόνη Βαλάκου”, με΄τα την ολοκλήρωση της παράστασης την οποία προηγουμένως θα παρακολουθήσουν, σύσσωμη η Διοικούσα Επιτροπή, τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ, οι παίκτες και η διοίκηση του Γιώργου Καραγιάννη, αφού επί των ημερών της ο Θόδωρος Θεοδωρίδης με την ιδιότητα του υπευθύνου του γραφείου τύπου εμπνεύστηκε τον “Ισορροπιστή Αεροσκαφών” που γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία.

    Comments are closed.