Bookmarks

    Έντεκα μόλις “στροφές” έχουν απομείνει πριν πέσει η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και ο Α.Ο.Κ. αφού έχει τεθεί από πολύ νωρίς εκτός στόχου για την κατάληψη της 1ης θέσης, οφείλει να ανεβάσει όσο περισσότερο γίνεται ρυθμούς για να προλάβει να καταλάβει την 2η θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

    Τα πράγματα να σημειώσουμε ότι στην συνέχεια δεν θα είναι και τόσο εύκολα και βέβαια για να γίνει αυτό, το συγκρότημα του Γιάννη Ταουσιάνη θα πρέπει να καλύψει τη διαφορά των εννέα (9) πόντων που τον χωρίζουν από τον 2ο Νέστο Χρυσούπολης που έχει 45 βαθμούς, έναντι 36 βαθμών που έχουν συγκεντρώσει οι “Αργοναύτες” μέχρι σήμερα. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι καβαλιώτες να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τον παράγοντα έδρα και να πετύχουν στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” μόνο νίκες στις 6 αναμετρήσεις πρόκειται να δώσουν, συγκεντρώνοντας 18 βαθμούς. Ένας στόχος ο οποίος είναι πολύ εφικτός με βάση τα ονόματα των αντιπάλων που θα υποδεχθεί ο Α.Ο.Κ.. Από κει και πέρα μακριά από το “Ανθή Καραγιάννη” θα δώσει πέντε (5) αγώνες με το πρόγραμμα του να είναι σχετικά δύσκολο, αφού το συγκρότημα της Καβάλας θα παίξει σε δύο (2) ομάδων που βρίσκονται σε πιο πλεονεκτική θέση και κυνηγούν την 2η θέση. Ειδικότερα, ο Α.Ο.Κ. θα αγωνιστεί στην Χρυσούπολη, στη Δράμα και βέβαια στο Κοκκινόχωμα με το Βυζάντιο να “καίγεται” για βαθμούς.

    Τα (6) εντός εδρας παιχνίδια

    Συνοπτικά α αναφέρουμε ότι ο Α.Ο.Κ. στο “Ανθή Καραγιάννη” μέχρι το τέλος θα δώσει 6 αγώνες και αυτοί κατά σειρά είναι με: ΑΠΕ Λαγκαδά, Απόλλων Καλαμαριάς, Εθνικό Σερρών, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Καμπανιακό και Θύελλα Φιλώτα.

    Τα (5) εκτός έδρας παιχνίδια

    Από κει και πέρα η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη θα δώσει πέντε (5) εκτός έδρας με παιχνίδι με μεγάλο συντελεστή δυσκολίας. Ειδικότερα κατά σειρά, θα αγωνιστεί στην Χρυσούπολη με το Νέστο, στην Κοζάνη με την ομώνυμη ομάδα, στην Πτολεμαϊδα με τον Εορδαϊκό, στο Κοκκινόχωμα με το Βυζάντιο και την του φετινού πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής στη Δράμα κόντρα στην τοπική Δόξα.

    Comments are closed.