Bookmarks

    Η ανέλπιστη και παράλληλα άδικη ήττα του Α.Ο.Κ. στην Κρύα Βρύση από τον Απόλλων με (1-0) την προηγούμενη Κυριακή, έφερε κραδασμούς στο “στρατόπεδο” της Καβάλας και την Τετάρτη (17/2) η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας θα συνεδριάσει προκειμένου να λάβει αποφάσεις και μέτρα προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία εντός και εκτός των αποδυτηρίων της ομάδας.

    Μάλιστα η ήττα στην Κρύα Βρύση, αποτέλεσε στην κυριολεξία “κρύο ντουζ” για τους “Αργοναύτες” οι οποίοι με την ολοκλήρωση της 21ης αγωνιστικής ημέρας στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατρακύλησαν στην 5η θέση της βαθμολογίας. Την ίδια ώρα να σημειωθεί ότι ο προβληματισμός είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένος που επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων με την απογοήτευση να συνθέτει το ανάλογο κλίμα που επικρατεί αι μέσα στα αποδυτήρια. Την Τετάρτης (17/2) το βράδυ μάλιστα η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της, αναμένεται να συζητήσει επί της ουσίας και σε βάθος την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ώστε να πάρει τα απαιτούμενα μέτρα για την αλλαγή του κλίματος. Από κει και πέρα, την ερχόμενη Δευτέρα (22/2) η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. θα προχωρήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση κατά τη διάρκεια της οποίας, θα ακούσει τις απόψεις των καβαλιωτών φιλάθλων αλλά και τα μέλη της θα εκθέσουν τις απόψεις τους για την κατάσταση η οποία έχει διαμορφωθεί σήμερα και η οποία μόνο ευχάριστη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

    Η ανακοίνωση του Σ.Φ.Α.Ο.Κ.

    Μάλιστα το Διοικητικό Συμβούλιο των “Γαλάζιων Αργοναυτών” με αφορμή την ανοιχτή συγκέντρωση στην οποία θα προχωρήσει τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ., εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υπογραμμίζει τα εξής:

    -“Με βάση την ανοιχτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 22 του μήνα καλούμε όλα τα μελή μας και όλους τους υγιής Καβαλιώτες που αγαπάνε τον ΑΟΚ να παρευρεθούν εκεί να εκφράσουν τις γνώμες τους να ακουστούν οι απόψεις τους και να βοηθήσουν όλοι όπως μπορούν να βρει η ομάδα μας τον δρόμο της.Η σεζόν φέτος κρίνεται αποτυχημένη ΟΧΙ μόνο επειδή δεν πήραμε την άνοδο άλλα χάνουμε και σε πρεστίζ με τις ήττες από ομάδες που κάποτε μονό φιλικό θα παίζαμε μαζί τους,πλεον και την δεύτερη θέση που ίσως οδηγήσει και αυτή στην δεύτερη εθνική πολύ δύσκολα θα την πάρουμε…οι μονοί οι οποίοι στάθηκαν αντάξιοι στις υποχρεώσεις τους είναι οι άνθρωποι οι οποίοι δίνουν τα λεφτά τους και δεν έχουν κανένα απολύτως κέρδος…ελπίζουμε οι συγκεκριμένοι να βοηθηθούν από όλους μας και όλοι μαζί να επαναφέρουμε τον ΑΟΚ στην επόμενη κατηγορία….”.

    Comments are closed.