Bookmarks

    Δύο ακόμη και μάλιστα πολύ σημαντικούς βαθμούς άφησε πίσω του ο Α.Ο.Κ. στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής στο Κιλκίς, με την ισοπαλία που παραχώρησε με αντίπαλο τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου με σκορ (1-1).

    Από τη μία τα λάθη του Διαιτητή της αναμέτρησης Απόστολου Τζουμαλάκη της Ε.Π.Σ. Σερρών που υπέδειξε σε βάρος του Α.Ο.Κ. ανύπαρκτο πέναλτι με το οποίο προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι και από την άλλη η μετριότητα των παικτών του Γιάννη Ταουσιάνη κυρίως στο α’ μέρος, αποτέλεσαν δύο από τους βασικότερους λόγους της νέας βαθμολογικής απώλειας που είχε η ομάδα της Καβάλας. Μία απώλεια που φέρνει τον Α.Ο.Κ. ακόμη πιο μακριά από την 2η θέση ο Νέστος Χρυσούπολης και ο οποίος όπως όλα δείχνουν πολύ δύσκολα θα χάσει αν δεν αλλάξουν πολλά πράγματα στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Οι “Αργοναύτες” που απομακρύνθηκαν περισσότερο από την κορυφή και την 2η θέση, θα πρέπει στην συνέχεια να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τους ρυθμούς τους ώστε να εξαντλήσουν όσες πιθανότητες υπάρχουν.

    Μόνο νίκη κόντρα στην ΑΠΕ Λαγκαδά

    Επόμενος “σταθμός” για τον Α.Ο.Κ. στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής είναι η εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΠΕ Λαγκαδά στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” την ερχόμενη Κυριακή (6/3). Παιχνίδι, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο και η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, ανάγκη επιτακτική. Όμως σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Α.Ο.Κ. δεν θα παραταχθεί με γεμάτο το “οπλοστάσιο” του αφού ο προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης έχει αρκετές απουσίες, από προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν αλλά και από κίτρινες κάρτες. Πιο συγκεκριμένα κόντρα στον ΑΠΕ Λαγκαδά ο Α.Ο.Κ. θα παραταχθεί χωρίς τον μέσο Τάσο Δέντσα που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες. Από την άλλη πλευρά ο Παύλος Σταματόπουλος που δεν αγωνίστηκε στο Κιλκίς, εξέτισε την ποινή του και υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία. Όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Παληγεωργος που ανεβάζει μέρα με την ημέρα όλο και περισσότερο ρυθμούς θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ωστόσο το ίδιο δεν ισχύει για τους δύο τραυματίες Λίτσκα και Μπρατσιάνι. 

    Comments are closed.