Bookmarks

    Στην πρώτη επίσημη παρουσία του Γιάννη Ταουσιάνη, στον πάγκο του Α.Ο.Κ., οι “Αργοναύτες” στην αναμέτρηση που έδωσαν στο Κιλκίς Το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν μοιρασμένο με καλές στιγμές μπροστά και στις δύο εστίες και με τους παίκτες τόσο των γηπεδούχων όσο και του Α.Ο.Κ., να προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

    Το φιλμ του αγώνα

    Στο 15΄ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Γιαλαμή για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 30΄ η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή του Στάθη Στεφανίδη από τον Τουμανίδη. Οι παίκτες της Καβάλας διαμαρτυρήθηκαν έντονα, με τον Στεφανίδη να ευστοχεί για το (1-0). Μικροευκαιρίες για τον Εθνικό έχασαν οι Δρόσος, Υψηλός και Παπαδημητρίου, ενώ στο 75΄ ο δραστήριος Γρηγόρης Παπαδόπουλος κέρδισε πέναλτι, με τον μέσο της Καβάλας να νικά από την άσπρη βούλα τον Γουναρίδη για το τελικό (1-1). Στο 60΄ είχε ακυρωθεί σωστά ως οφσάιντ γκολ του Κοτσαρίδη για το Αγιονέρι, αφού ήταν ακάλυπτος προ της γραμμής ο Υψηλός, που επηρέαζε τη φάση. Τις καλύτερες ευκαιρίες για τους Καβαλιώτες έχασαν στο δεύτερο μέρος οι Παππάς και Κυριακίδης.

    Με πολλές απουσίες

    Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι ο Α.Ο.Κ. κόντρα στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου παατάχθηκε με πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του είτε λόγω καρτών είτε λόγω τραυματισμών. Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Ταουσιάνης στην πρώτη του στον πάγκο των “Αργοναυτών” δεν είχε στη διάθεση του, τους τραυματίες, Μπρατσιάνι, Παληγεώργο και Λίτσκα όπως και τον τιμωρημένο Παύλο Σταματόπουλο που είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες.

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής της αναμέτρησης του Εθνικού Νέου Αγιονερίου με την Καβάλα, ήταν ο Απόστολος Τζουμαλάκης της Ε.Π.Σ. Σερρών με βοηθούς του, τους συμπατριώτες του κ.κ. Βασίλειο Καμπούρη και Χρήστο Κρυωνά. Μπροστά στην παραπάνω διαιτητική τριάδα οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνσίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις.

    Εθνικός Νέου Αγιονερίου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Γουναρίδης, Μπουζούρας, Μαργαρίτης, Λουϊζίδης, Κοντσίδης, Παλάσκας, Κουκουλέκης, Στ. Στεφανίδης (32΄ λ.τ. Υψηλός), Παπαδημητρίου, Κοτσαρίδης (80΄ Κουτσάγιας), Δρόσος (70΄ Μπελίτσας).

    Καβάλα (Γιάννης Ταουσιάνης: Αθανασίου, Μπαντάνης, Κυγάης (60΄ Κυριακίδης), Τουμανίδης, Δέντσας, Γρ. Παπαδόπουλος Παππάς, Μπάτζιος, Πτηνόπουλος (83΄ Μπλιος), Δουμάνης, Γιαλαμής.

    Comments are closed.