Bookmarks

    Ηρακλής Καβάλας και Νέστος Χρυσούπολης “διασταυρώνουν τα ξίφη” τους το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης (24/2) στον μεγάλο τελικό της Ε.Π.Σ. Καβάλας στην αναμέτρηση η οποία έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι, παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον και αναφορά γίνεται στο δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

    Στο ίδιο δελτίο τύπου γίνονται γνωστές οι τελευταίες δραστηριότητες της τοπικής Ένωσης, όπως βέβαα και οι ποινές που επιβλήθηκαν στους παίκτες που αποβλήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική όπως και “άτακτους” παράγοντες των ερασιτεχνικών σωματείων.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Ειδικότερα στο δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, αναφέρονται τα εξής:

    -“1. Ενημερώνουμε τα σωματεία μας και το φίλαθλο κοινό του νομού μας ότι ο φετινός τελικός του Κυπέλλου της E.Π.Σ. Καβάλαςμεταξύ Ηρακλή Καβάλας-Νέστου Χρυσούπολης θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24-2-2016 και ώρα 3:00 μμ στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας. Η είσοδος στο γήπεδο θα είναι ελεύθερη για τις γυναίκες και τα παιδιά.

    2. Υπενθυμίζουμε στα σωματεία μας που διατηρούν τμήμα υποδομής [Κ-10] ότι το φετινό Τουρνουά «Βασίλειος Ραφτόπουλος» θα διεξαχθεί στις 20 Μαρτίου 2016. Παρακαλούνται τα σωματεία να δηλώσουν συμμετοχή προκειμένου η αρμόδια επιτροπή να προβεί στην σύνταξη των όρων διεξαγωγής του Τουρνουά καθώς και το γήπεδο τέλεσης αυτού.

    3. Ενημερώνουμε τα σωματεία που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα υποδομής [Κ-12] ότι αντικαταστάθηκε η ομάδα Απόλλων Δατου στο δεύτερο όμιλο, με αυτήν του Θεαγένη Θάσου. Ως εκ τούτου το εκδοθέν πρόγραμμα έχει τροποποιηθεί και τα σωματεία μπορούν να παραλάβουν το νέο πρόγραμμα από τη γραμματεία της Ένωσης. Το ανωτέρω πρωτάθλημα αρχίζει στις 6 Μαρτίου 2016.

    4. Ο αναβληθείς ποδοσφαιρικός αγώνας για το πρωτάθλημα Β κατηγορίας Φρίξος Πλατανοτόπου-Κεραυνός Ελευθερών θα διεξαχθεί το Σάββατο 12-3-2016 ώρα 3:00μμ.

    5. Υπενθυμίζουμε τα σωματεία μας ότι υποχρεούνται να εξοφλήσουν τις οφειλές τους προς την Ένωση από τιμωρίες ποδοσφαιριστών και παραγόντων προκειμένου να τακτοποιηθούν οικονομικά.

    6. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Κεραυνός Ελευθερών-Ν. Ηρακλής Μυρτοφύοτυ θα διεξαχθεί την Κυριακή 6-3-2016 ώρα 3:00 μμ αντί του Σαββάτου που αρχικά είχε ορισθεί.

    7. Η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε τις παρακάτω ποινές:

    ΧΙΟΝΙΔΗΣ Μ ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
    ΑΝΩΤΙΔΗΣ Γ ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘ/ΛΗΣ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
    ΝΑΜΛΗΣ Κ ΑΕΤΟΣ ΕΡΑΤΕΙΝΟΥ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    ΦΟΚΑΣ Δ ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Σ ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
    ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ Δ ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    ΜΠΑΤΣΚΑ Ε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΞΕΡΙΑΣ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
    ΛΑΣΠΑΤΖΗΣ Γ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΞΕΡΙΑΣ 3 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    ΜΑΡΚΑΚΗΣ Η ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΞΕΡΙΑΣ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
    ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ Ι ΘΡΑΚΗ ΓΡΑΒΟΥΝΑΣ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
    ΜΑΤΖΩΝΗΣ Κ ΚΑΒΑΛΑ 2004 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
    ΠΑΣΧΑΛΗΣ Ν ΑΟ ΠΟΤΑΜΙΑΣ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
    ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ Ε ΑΟ ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
    ΓΚΙΟΥΡΑΣ Π ΜΑ ΦΙΛΙΠΠΩΝ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
    ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ Π ΜΑ ΦΙΛΙΠΠΩΝ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Χ ΔΟΞΑ ΛΥΔΙΑΣ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

     

    ΓΡΕΤΣΙΣΤΑΣ Δ.(ΠΡΟΕΔΡΟΣ) ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΠΛΗΞΗ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥ (1) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ -2 ΒΑΘΜΟΙ ΓΙΑ ΠΕΡ 2015-2016, -2 ΒΑΘΜΟΙ ΓΙΑ ΠΕΡ 2016-2017.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΠΙΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ -2 ΒΑΘΜΟΙ ΓΙΑ ΠΕΡ 2015-2016, -2 ΒΑΘΜΟΙ ΓΙΑ ΠΕΡ 2016-2017”.

    Comments are closed.