Bookmarks

    Παρελθόν από το πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ., αποτελούν τόσο ο Τεχνικός Διευθυντής Στέλιος Κατρακυλάκης όσο και ο Γενικός Αρχηγός Λάκης Χατζηαποστολίδης. Οι δύο άνδρες οι οποίοι υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, κατά τη διάρκεια της θυελλώδεις, τελευταίας συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας, τελικά αυτές έγιναν δεκτές, όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο τύπου.

    Ειδικότερα να τονίσουμε ότι το βράδυ της Κυριακής (21/2) κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένη συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ., έγιναν δεκτές οι παραιτήσεις των Στέλιου Κατρακυλάκη Λάκη Χατζηαποστόλιδη και περισσότερες λεπτομέρειες δίνονται στο σχετικό δελτίο τύπου.

    Το δελτίο τύπου της Διοικούσας Επιτροπής

    Αναλυτικά η Διοικούσα Επιτροπή στο δελτίο τύπου που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

    -“Η διοικούσα επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα μετά την χθεσινή συνεδρίαση της και σε συνέχεια του συμβουλίου της 17ης Φεβρουαρίου, αποφάσισε να κάνει δεκτές τις παραιτήσεις του γενικού αρχηγού κ. Λάκη Χατζηαποστολίδη και του τεχνικού διευθυντή κ. Στέλιου Κατρακυλάκη. Οι παραιτήσεις τέθηκαν στην διάθεση της διοίκησης για λόγους διευκόλυνσης της ομάδος λόγω της μέχρι τώρα βαθμολογικής της συγκομιδής που δεν ήταν η αναμενόμενη. Η διοικούσα επιτροπή τους ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους στην ομάδα τον τελευταίο 1,5 χρόνο”.

    Ακολουθούν και άλλες παραιτήσεις

    Βέβαια την ίδια ώρα καλά πληροφορημένες πηγές μας, αναφέρουν ότι θα ακολουθήσουν και άλλες παραιτήσεις και άλλων μελών από τη Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. κυρίως από πρόσωπα τα οποία προέρχονται από την ποδοσφαιρική “οικογένεια” των Παλαιμάχων της ομάδας. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι σύντομα αναμένεται να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους από τη Διοικούσα Επιτροπή, οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Μωυσής Σπανίδης, Αχιλλέας Καρασαββίδης, Σταμάτης Χρυσαφίδης και κάποιοι άλλοι. Από κει και πέρα εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν και για το θέμα του προπονητή.

    Comments are closed.