Bookmarks

    Archive for 7 January 2016

    Στις 22 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία υποβολής της συμμετοχής στο φετινό κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος στο οποίο θα λάβει μέρος και ο κυπελλούχος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας που θα λάβει μέρος στον 1 όμιλο. Μία διοργάνωση η οποία θα ξεκινήσει στις 9 Μαρτίου με τη διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής ενώ ο μεγάλος τελικός προγραμματίστηκε από την Ε.Π.Ο. να διεξαχθεί στις 7 Μαΐου. Αναλυτικά η προκήρυξη της Ε.Π.Ο. περιλαμβάνει τα εξής άρθρα.

    Με την προγραμματισμένη μεσημβρινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Χαλκερού, δόθηκε συνέχεια σήμερα Πέμπτη (7/1) στο πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. για το εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (10/1) στο Σουφλί.

    Κόντρα στον τοπικό Έβρο, οι “Αργοναύτες” ξεκινάνε τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για τον 2ο γύρο στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και βασικός στόχος είναι η κατάκτηση ενός ακόμη “τρίποντου”. Μάλιστα ο Α.Ο.Κ. θα επιδιώξει να μπει με το “δεξί” στη νέα χρονιά όπως ακριβώς ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις το 20015 δηλαδή με την εντυπωσιακή νίκη στο “Ανθή Καραγιάννη” με το εντυπωσιακό (4-0) σε βάρος της Δόξας Δράμας.

    Με ένα παράξενο παιχνίδι της μοίρας ήρθε αντιμέτωπος ο γιος του Μάκη Ψωμιάδη, Σταύρος, καθώς είναι ο άνθρωπος ο οποίος τον είδε τελευταία φορά ζωντανό και εκείνος ο οποίος τον βρήκε αναίσθητο στο πάτωμα του σαλονιού του σπιτιού του.

    Ο Σταύρος Ψωμιάδης, μίλησε αποκλειστικά στο protothema.gr για τις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένεια μετά τον απρόσμενο θάνατο του μεγαλοπαράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ξεκαθαρίζει ότι δεν αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, αν και τον ταλαιπωρούσε η καρδιά του, ενώ τα κιλά που έχασε το τελευταίο διάστημα οφειλόταν στη σωστή διατροφή και τον καθημερινό περίπατο.