Bookmarks

    Σε μια όμορφη, ζεστή και κυρίως σεμνή εκδήλωση, παρουσία πολλών εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Airotel Galaxy.

    Το παρόν τους στην εκδήλωση έδωσαν, η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Γιώργος Γραμμένος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας Γιώργος Φιλόσογλου, ο Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Πέτρος Πετρόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Καβάλας Χρήστος Γάκης εκπρόσωποι του Α.Ο.Κ. και της Καβάλας BC πολλοί παίκτες και των δύο ομάδων αλλά και ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας Στιβ Γιατζόγλου.

    Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας Γιάννης Προμούσας ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους στην εκδήλωση ενώ αναφέρθηκε στις πλούσιες δραστηριότητες που ανέπτυξε η Λέσχη μέσα στο 2015. Ταυτόχρονα να σημειώσουμε ότι στην διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων τόσο του Α.Ο.Κ. όσο και της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας.

    Δηλαδή, από πλευράς του Α.Ο.Κ. έγινε η παρουσίαση από τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Θόδωρου Μήτρα, του Δημήτρη Γιαλαμή, του Γιώργου Λίτσκα και του Σάββα Κυριακίδη. Παράλληλα έγινε και η παρουσίαση των 4 νέων Αμερικανών καλαθοσφαιριστών της ομάδας μπάσκετ της Ένωσης, δηλαδή του Τάϊλερ Λέϊζερ, του Λασάν Κρόμα, του Τράβις ΜακΚι και του Λεόν Ουίλιαμς.

    Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι βραβεύσεις, με τον Μιχάλη Μπαντάνη να παίρνει το βραβείο του σκόρερ του ωραιότερου γκολ της περσινής χρονιάς, το οποίο να υπογραμμίσουμε ότι σημείωσε κόντρα στον Εορδαϊκό, τον γυμναστή της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας Θωμά Γαζέτη να βραβεύεται για την άοκνη και αθόρυβη δουλειά του και τον γνωστό καβαλιώτη φίλαθλο Παύλο Σαββίδη να παίρνει το βραβείο του κορυφαίου φιλάθλου για το 2015. Ακόμα, τιμήθηκαν για την άριστη συνεργασία τους με την Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας σύλλογοι και φορείς όπως ο Σύλλογος Αιμοδοτών Επιμελητηρίου Καβάλας, ο ποδηλατικός σύλλογος “Κύκλοτρον”, η Νεολαία Εθελοντισμού και Ανάπτυξης, ο ΟΚΑ Καβάλας, η Διασωστική Ομάδα Καβάλας και το τοπικό παράρτημα των Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού.

    Όπως ήταν φυσικό, δεν έλειψαν και οι ευχές και οι προσδοκίες για ότι καλύτερο τόσο για τον Α.Ο.Κ. όσο και για την Καβάλα BC και όπως χαρακτηριστικά επισήμανε ανέφερε ο διευθυντής της ομάδας Βαγγέλης Παππάς, το “Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας” ανήκει στο παρελθόν για την νέα χρονιά. Κοινή ευχή όλων ήταν να καταφέρει ο Α.Ο.Κ. να σταθεί στα πόδια του και να διεκδικήσει την άνοδό του στην Football League και την επιστροφή στην Super League, ενώ για την Καβάλα BC δόθηκε έμφαση τόσο στην κακή παρουσία της στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας όσο και στην ανάγκη για ανασύνταξη δυνάμεων και διεκδίκηση της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία.

    Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στο κομμάτι της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας, με τον προπονητής Στιβ Γιατζόγλου να το παραλαμβάνει, μοιράζοντας ευχές σε όλους.

    Comments are closed.