Bookmarks

    Ο Παναγιώτης Ματσάγκος του Α.Ο. Ορμή επιλέχθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας να συμμετέχει στο 1ο Κύπελλο Επίλεκτων Πυγμάχων.

     

    Η κλήρωση για την 1η αγωνιστική της διοργάνωσης έγινε με κάθε επισημότητα την Πέμπτη (21/1) και πρώτος αντίπαλος του νεαρού αθλητή του ΑΟ Ορμή στην κατηγορία 60κ. θα είναι ο Παρασκευάς Σιδηρόπουλος της Παναχαϊκής. Στην ίδια κατηγορία συμμετέχει και ο Άνι Μετάι της Πυγμής. Το Κύπελλο Επιλέκτων θα διεξαχθεί σε τρεις αγωνιστικές, στις 19/3, στις 25/6 και στις 15/10 σε διάφορες πόλεις της χώρας. Αρχικά, δήλωσαν συμμετοχή 27 ELITE άνδρες Πυγμάχοι από 15 σωματεία και η Ε.Ο.Π. επέλεξε τους 13 που πληρούσαν τους αυστηρούς όρους συμμετοχής. Ο νικητής κάθε αγώνα θα λαμβάνει 3 βαθμούς, ο ηττημένος 2 σε κάθε αγώνα. Στο τέλος του έτους, ο πρώτος Κυπελλούχος θα λαμβάνει ειδικό πριμ ανάπτυξης 100 ευρώ για κάθε βαθμό που έχει αποκτήσει και ο 2ος θα πάρει 50 ευρώ αντίστοιχα.

    Οι αγώνες αυτοί, εκτός των άλλων, είναι κριτήριο προεπιλογής Πυγμάχων κατηγορίας Ανδρών ELITE ικανούς για Επαγγελματική Πυγμαχία ΑΡΒ & WSB AIBA και δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι επίλεκτοι κάθε κατηγορίας.

     

    Comments are closed.