Bookmarks

    Οι προετοιμασίες του Α.Ο.Κ., του Νέστου Χρυσούπολης και του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος βρίσκονται σε εξέλιξη για τις αναμετρήσεις που θα δώσουν στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

    Πρόκειται για σημαντικά παιχνίδια με τον Α.Ο.Κ., να αγωνίζεται στην έδρα του Απόλλων Κρύας Βρύσης, το Νέστο να υποδέχεται στην Χρυσούπολη τη Δόξα Δράμας σε ένα μεγάλο ντέρμπι και το Βυζάντιο σε ε΄να σημαντικό ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον να φιλοξενεί την Κοζάνη. Ο Νέστος και η Δόξα Δράμας συναντώνται στο ντέρμπι στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής (31/1, 15.00) και διαιτητής θα είναι ο Λάμπρος Παπαργυρίου της ΕΠΣ Πιερίας. Το Βυζάντιο υποδέχεται την Κοζάνη με μόνο στόχο τη νίκη με διαιτητή τον Σάββα Σιδηρόπουλο της ΕΠΣ Έβρου. Τέλος ο Α.Ο.Κ. ταξιδεύει στην Κρύα Βρύση για το παιχνίδι με τον τοπικό Απόλλων και το ματς θα διευθύνει ο Β. Σιδερίδης της ΕΠΣ Καστοριάς. Ρεπό έχει ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου, άνευ αγώνα νίκη για τον Καμπανιακό.

    Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής (31/1, 15.00) είναι το εξής:

    Απόλλων Κρύας Βρύσης- ΑΟ Καβάλα

    Διαιτητές: Σιδερίδης (ΕΠΣ Καστοριάς), Γιάντσης (ΕΠΣ Ημαθίας), Φαλτάκας (ΕΠΣ Γρεβενών) Παρατηρητής: Τερματζίδης (ΕΠΣ Σερρών)

    Εορδαϊκός – Εθνικός Αλεξ/λης

    Διαιτητές: Στεφάνου (ΕΠΣ Θεσπρωτίας), Κόλλιας, Παπαλαζάρου (ΕΠΣ Ηπείρου) Παρατηρητής: Γιαπράκης (ΕΠΣ Φλώρινας)

    Ηρακλής Αμπελοκήπων- Άρης

    Διαιτητές: Δημητριάδης, Χριστάκογλου (ΕΠΣ Χαλκιδικής), Τσιότσος (ΕΠΣ Μακεδονίας) Παρατηρητής: Παπαδόπουλος Αν. (ΕΠΣ Κοζάνης)

    Βυζάντιο- Κοζάνη

    Διαιτητές: Σιδηρόπουλος, Τερζόπουλος, Κίτσος (ΕΠΣ Έβρου) Παρατηρητής: Τσενεκίδης (ΕΠΣ Δράμας)

    ΑΠΕ Λαγκαδά- Έβρος Σουφλίου

    Διαιτητές: Μπεκιάρης, Τίκας, Παπαλίτσας (ΕΠΣ Καρδίτσας) Παρατηρητής: Κρίκης (ΕΠΣ Τρικάλων)

    Θύελλα Φιλώτα- Απόλλων Καλαμαριάς

    Διαιτητές: Ρούσου-Μπεκερτζής (ΕΠΣ Πρέβεζας), Σαρλής (ΕΠΣ Άρτας), Τσόγκας (ΕΠΣ Πρέβεζας) Παρατηρητής: Αθανασίου (ΕΠΣ Ηπείρου

    Νέστος Χρυσούπολης- Δόξα Δράμας

    Διαιτητές: Παπαργυρίου, Θεοδώρου, Βρούζος (ΕΠΣ Πιερίας) Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος (ΕΠΣ Μακεδονίας)

    Ρεπό: Εθνικός Ν. Αγιονερίου


     

    Comments are closed.