Bookmarks

    Με φιλικά παιχνίδια αποχαιρέτησαν το 2015 Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και Νέστος Χρυσούπολης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την επανέναρξη του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής, με τους προπονητές των δύο ομάδων να βγάζουν αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα.

     

    Πιο συγκεκριμένα στο φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς κάτω από τσουχτερό κρύο στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος ο Πανσερραϊκός επικράτησε με σκορ (1-4) σε βάρος του τοπικού Βυζαντίου. Στο 40’ με σουτ ο Παπαστεργίου έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και έγραψε το (0-1) και στο 55’ ο Μπεριάν με σούτ από το ύψος του πέναλτι διαμόρφωσε το (0-2). Στο 77’ οι γηπεδούχοι μείωσαν τη διαφορά όταν από την πάσα του Τσίλογλου ο Παντελίδης με πλασέ μείωσε σε (1-2). Στο 85’ ο Μπεριάν με πλασέ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους γράφοντας το (1-3) ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 90 ‘ με πλασέ του Μπαλού που έκανε το (1-4). Σε ότι έχει να κάνει το κομμάτι της ενίσχυσης του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος να σημειώσουμε ότι ενδεχομένως να ενισχυθεί με παίκτες από τον Πανσερραϊκό που θα αποκτηθούν με την μορφή δανεισμού ενώ δοκιμάστηκε ο νεαρός Σαλπιγκτίδης από ομάδα της Δράμας. Πλέον στην ομάδα του Βυζαντίου, στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (10/1) μέσα στον Λαγκαδά με την έναεξη του β’ γύρου, στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

     

    Ο Νέστος νίκησε (1-0) τον Αετό Ορφανού

    Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που εκτέλεσε ο Ντάνιελ Κούτεφ στο 38’ ο Νέστος Χρυσούπολης πήρε τη νίκη στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε με αντίπαλο τον Αετό Ορφανού (1-0). Ένα φιλικό πολύ χρήσιμο για συμπεράσματα γα τον προπονητή του Νέστου Μπάμπη Χρυσοστομίδη ενώ να σημειωθεί ότι από τους παίκτες που ήδη συμφώνησαν για τον Νέστο αγωνίστηκαν και δοκιμάστηκαν ο ποδοσφαιριστής Περσίδης από την Δόξα Δράμας όπως επίσης και ο Κούτρας που αγωνίζεται στην ομάδα Κ20 του Πανθρακικού. Από κει και πέρα να σημειώσουμε ότι οι παίκτες της Χρυσούπολης μετά το ρεπό που πήραν λόγω της Πρωτοχρονιάς, επέστρεψαν στις καθημερινές προπονήσεις με το Νέστο την ερχόμενη Κυριακή (10/1) να υποδέχεται τον Καμπανιακό, με μόνο στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα.

    Comments are closed.