Bookmarks

  Ανακοίνωση εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καβάλας μέσα από την οποία ευχαριστεί τον κόσμο για την μεγάλη συμβολή τους στην καθοριστική νίκη σε βάρος του Αρκαδικού. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

  – «Θεωρούμε χρέος μας να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της Ομάδας, που άμεσα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας, γεμίζοντας το κλειστό της Καλαμίτσας και ωθώντας την ομάδα μας να μπει με το…δεξί στο 2016. Η αντεπίθεση της Καβάλα BC ξεκίνησε! Εμείς ως διοίκηση ήμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε την υπέρβαση και η ομάδα να πετύχει το στόχο της παραμονής. Σας θέλουμε όλο το δεύτερο γύρο στο πλευρό μας, γιατί όπως έχουμε τονίσει πάρα πολλές φορές, όλοι μαζί μόνο μπορούμε να κρατήσουμε την Ομάδα. Για πάντα στην Α1

  Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

  Από κει και πέρα να σημειώσουμε ότι μετά τον αγώνα της Ένωσης με τον Αρκαδικό, οι προπονητές των δύο ομάδων και οι εκπρόσωποι των δύο ΚΑΕ σε επίπεδο έμψυχου δυναμικού στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου δήλωσαν τα εξής:

  Στιβ Γιατζόγλου (Προπονητής Καβάλας) : «Το σημερινό παιχνίδι ήταν ζωής ή θανάτου για εμάς και νομίζω ότι οι λέξεις που ταιριάζουν στον επίλογο του αγώνα, είναι πως ήμαστε ακόμη ζωντανοί! Σίγουρα το ότι είναι απλά μία νίκη, τίποτα περισσότερο ή λιγότερο, δε μπορούμε να την κάνουμε και…γάμο. Κοιτάμε το αύριο και το μεθαύριο, η χαρά μας είναι προσωρινή και ο προβληματισμός είναι συνεχόμενος όσον αφορά το μέλλον της Καβάλας και πόσες πιθανότητες έχει να σωθεί με το υπάρχων υλικό. Μία ομάδα που προσπαθεί να σωθεί σίγουρα είναι δύσκολο να πάρει εκτός έδρας νίκες. Αυτές οι τρεις εντός έδρας «μαχαιριές» που έχουμε την πλάτη, αυτές είναι ήττες που για να σβήσουν ο μόνος τρόπος είναι να πάς εκτός έδρας και να νικήσεις την ομάδα που σε κέρδισε. Θα γίνουν μετεγγραφές και πολλές γιατί αυτή η ομάδα έτσι όπως είναι δε μπορεί να σωθεί, είναι απλό».

   

  Kαστριτής (Προπονητής Αρκαδικού): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόουτς και την ομάδα της Καβάλας για τη δίκαιη νίκη τους. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε χωρίς ενέργεια, όχι όπως θα θέλαμε. Τελειώσαμε το μάτς με πάρα πολλά λάθη, πάνω από 20. Για μας κρίθηκε το μάτς στο ξεκίνημα και εάν και δε μας αρέσουν οι δικαιολογίες, έχουν πολλή μεγάλη βάση τα όσα είπε ο Χριστόφορος Στεφανίδης».


  Τζόουνς: (Παίκτης Ένωσης): «Ανταποκριθήκαμε σε όλες τις μεγάλες προκλήσεις που είχε αυτό το μάτς και ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ήταν μία πάρα πολύ μεγάλη νίκη, η οποία μας δίνει θάρρος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Κρατήσαμε σε χαμηλό σκόρ τους αντιπάλους και σίγουρα αυτό που θέλουμε είναι έτσι να συνεχίσουμε».

  Στεφανίδης (Παίκτης Αρκαδικού): «Σήμερα η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα, ήμασταν πίσω στο κομμάτι της ενέργειας, έχοντας μία μεγάλη δικαιολογία, ότι έξι παίκτες από εμάς προσβλήθηκαν από γαστρεντερίτιδα και βρισκόμασταν στο νοσοκομείο δύο βράδια! Εντούτοις κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια στο τέλος με παιδιά που μπήκαν και πίεσαν. Ο κόουτς ανακάτεψε πολύ την ομάδα και βρήκε μία φόρμουλα να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, αλλά δεν το δικαιούμασταν και η Καβάλα κέρδισε δίκαια. Ήταν μεγάλη στιγμή για μένα η υποδοχή μου από τον κόσμο, αλλά και το ότι με τίμησε η διοίκηση της Καβάλας, τους ευχαριστώ, ήταν ανατριχιαστικό».

  Comments are closed.