Bookmarks

    Με την προγραμματισμένη μεσημβρινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Χαλκερού, δόθηκε συνέχεια σήμερα Πέμπτη (7/1) στο πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. για το εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (10/1) στο Σουφλί.

    Κόντρα στον τοπικό Έβρο, οι “Αργοναύτες” ξεκινάνε τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για τον 2ο γύρο στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και βασικός στόχος είναι η κατάκτηση ενός ακόμη “τρίποντου”. Μάλιστα ο Α.Ο.Κ. θα επιδιώξει να μπει με το “δεξί” στη νέα χρονιά όπως ακριβώς ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις το 20015 δηλαδή με την εντυπωσιακή νίκη στο “Ανθή Καραγιάννη” με το εντυπωσιακό (4-0) σε βάρος της Δόξας Δράμας.

    Ολοκληρώνεται η προετοιμασία

    Στο Χαλκερό λοιπόν δόθηκε συνέχεια σήμερα Πέμπτη (7/1) συνέχεια η προετοιμασία της Καβάλας για την αναμέτρηση του Σουφλίου και από πλευράς της τεχνικής της ηγεσίας το μεγαλύτερο βάρος έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής αλλά και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών της. Οι αποχωρήσεις μάλιστα των Λιόλου, Μαργαρίτη και Κανούλα από το έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. και δεδομένων των απουσιών που υπάρχουν λόγω τραυματισμών κάποιων ποδοσφαιριστών, δεν αφήνουν πολλές επιλογές στην τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ. σχετικά με την 11άδα η οποία θα ξεκινήσει τον αγώνα μέσα στο Σουφλί. Άλλωστε είναι γνωστές οι απουσίες τόσο του Βλάση Καζάκη όσο και του Σωκράτη Κωνσταντινίδη ενώ κάποιο πρόβλημα που προέκυψε στον Πτηνόπουλο από κλωτσιά που δέχθηκε από συμπαίκτη του, στην τελευταία προπόνηση δεν δείχνει να ανησυχεί με τον Γιώργο Γουνελά να τον υπολογίζει. Από κει και πέρα οι Χάρης Παππάς και Αλέξανδρος Μπρατσιάνι ολοκλήρωσαν την αποθεραπείας τους και θα βρίσκονται στην αποστολή.

    Με μαύρα περιβραχιόνια

    Τέλος να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες μας στον αγώνα μέσα στον Έβρο Σουφλίου οι παίκτες του Α.Ο.Κ. θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη του πρώην μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Καβάλα, Μάκη Ψωμιάδη ο οποίος τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή ενώ παράλληλα να σημειώσουμε ότι πάρθηκε η απόφαση η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. να στείλει στεφάνι στην κηδεία του εκλιπόντος.

    Comments are closed.