Bookmarks

    Ο προπονητής της Ε.Π.Σ. Καβάλας με την μεγαλύτερη χρονική διάρκεια σε επίπεδο συνεργασίας με κάποιον ποδοσφαιρικό σύλλογο, έβαλε τέλος σε μία πολύχρονη ποδοσφαιρική “σχέση”.

    Δεν είναι άλλος από τον προπονητή του Βύρωνα Καβάλας, Μπάμπη Πανταζίδη ο οποίος μετά από 23 ολόκληρα χρόνια, υποβάλλοντας την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία, έβαλε τέλος σε μία μεγάλη πραγματικά αγάπη. Μία αγάπη η οποία μάλον είχε άδοξο τέλος. Αφορμή το βαρύ (0-5) της ήττας που γνώρισε ο Βύρων Καβάλας στο “Βερούλειο” στάδιο από την Αναγέννηση Λιμεναρίων την προηγούμενη Κυριακή (8/11), για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

    Η παραίτηση μάλιστα του μΜπάμπη Πανταζίδη από το πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Βύρωνα Καβάλας έφερε κι άλλες αποχωρήσεις, από τα διοικητικά του καβαλιώτικου συλλόγου αθού αποχώρησαν από τη διοίκηση ο γενικός γραμματέας και ιστορικό στέλεχος του Βύρωνα, Νίκος Παππάς, καθώς και ο Παύλος Μαύρος. Τέλος να αναφέρουμε ότι αντικαταστάτης του Μπάμπη Πανταζίδη στον πάγκο της καβαλιώτικης ομάδας είναι πλέον ο προπονητής Παύλος Προβατίδης, που πέρυσι εργάστηκε στον Μακεδονικό Αμισιανών και συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του Γιάννη Σταάτογλου.

    Comments are closed.