Bookmarks

    Στις 2 και μισή θα ξεκινήσει τελικά την ερχόμενη Κυριακή (29/11) η αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με τον Εορδαϊκό, για την 13η αγωνιστική ημέρα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Και αυτό γιατί δυόμιση ώρες μετά θα διεξαχθεί ο αγώνας μπάσκετ στο “Αλεξάνδρα Δήμογλου”, μεταξύ της Ένωσης και του Ολυμπιακού.

    Η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής

    Μάλιστα να σημειώσουμε ότι η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο. Καβάλα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν τα εξής:

    Λόγω του αγώνα της Ένωσης με τον Ολυμπιακό, και μετά από αίτημα του Α.Ο.Καβάλα η Ε.Π.Ο. όρισε τον αγώνα με τον Εορδαϊκό για την Κυριακή στις 14:30.

    Σε εξέλιξη η προετοιμασία

    Σε αγωνιστικό επίπεδο να τονιστεί ότι σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία της Καβάλας για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Εορδαϊκό στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” Μάλιστα να σημειωθεί ότι οι “Αργοναύτες” μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες μακριά από τα γήπεδα τους, που κράτησαν τον Α.Ο.Κ. μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, η νίκη κόντρα στον Εορδαϊκό αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη. Μάλιστα ο Κρητικός προπονητής του Α.Ο.Κ., δικαιολογημένα “πονοκεφαλιάζει και αυτό στα υπάρχοντα προβλήματα που υπήρχαν από τους τραυματισμούς κάποιων παικτών του, προστέθηκε και αυτό του τραυματισμού του Βλάση Καζάκη στο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στην Αλεξανδρούπολη. Πιο συγκεκριμένα να τονιστεί ότι ο έμπειρος επιθετικός του Α.Ο.Κ. τραυματίστηκε στην εξέλιξη του αγώνα με τον Εθνικό και θα υποβληθεί σε μαγνητική ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του τραυματισμού του. Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο Κώστας Ανυφαντάκης δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Εορδαϊκό. Απο κει και πέρα εκτός των πλάνων της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας είναι τόσο ο αρχηγός Χάρης Παππάς όσο και ο επιθετικός Αλέξανδρος Μπρατσιάνι οι οποίο εξακολουθούν να αισθάνονται ενοχλήσεις από τα προβλήματα των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

    Comments are closed.