Bookmarks

    Στα ύψη βρίσκεται η ψυχολογία των ιθυνόντων του Α.Ο.Κ. μετά το ξέσπασμα των “Αργοναυτών” επί του Νέστου στο πλαίσιο της εμβόλιμης-8ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η άνετη επικράτηση με σκορ (3-0) για τον Α.Ο.Κ ήρθε σε ένα πολύ κρίσιμο και ιδιαίτερα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος, μιας και τα περιθώρια για την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη είχαν στενέψει και δεν υπήρχε κανένα ίχνος για νέα βαθμολογική απώλεια.

    Ωστόσο παρά το βάρος που είχαν στις πλάτες τους οι παίκτες της Καβάλας, όχι μόνο κατάφεραν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις μίας πολύ δύσκολης αναμέτρησης, κατάφεραν μάλιστα να μετατρέψανε το ντέρμπι με τον Νέστο Χρυσούπολης σε έναν “υγιεινό περίπατο”. Μάλιστα η συγκεκριμένη νίκη επανέφερε την ηρεμία μέσα στα αποδυτήρια των “Αργοναυτών” κάτι το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί κάτι το ιδιαίτερα πολύτιμο ενέψει των αγωνιστικών που ακολουθούν για τον Α.Ο.Κ., στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

    Χωρίς καμμία θριαμβολογία

    Από την πλευρά του πάντως.ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης που αμφισβητήθηκε αδικαιολόγητα θα αναφέραμε, προσπαθεί να κρατήσει όσο το δυνατόν πιο χαμηλούς τόνους μέσα στα αποδυτήρια. Αυτό άλλωστε επισήμανε και στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με το Νέστο Χρυσούπολης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για θριαμβολογίες”. Και βέβαια έχει απόλυτα δίκαιο ο Κρητικός προπονητής του Α.Ο.Κ., αφού με μία νίκη δεν καταφέρνεις τίποτε, παρά μόνο να προσθέσεις στο ενεργητικό σου, τρεις (3) βαθμούς.

    Στην Θεσσαλονίκη με την Καλαμαριά

    Το νικηφόρο αποτέλεσμα στο “Ανθή Καραγιάννη” σε βάρος του Νέστου αποτελεί παρελθόν για τον Α.Ο.Κ. αφού μετά την εμβόλιμη 8η αγωνιστική, ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή (8/11) το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην Καλαμιαριά με τον τοπικό Απόλλων. Σίγουρα πρόκειται για ένα ματς με αρκετές δυσκολίες για το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη το οποίο έχει ως βασική επιδίωξη της 2ης συνεχόμενης νίκης. Ο Α.Ο.Κ. θα ταξιδέψει στην Καλαμαριά με την όσο το δυνατόν καλύτερη ψυχολογία, για να αντιμετωπίσει μία ομάδα η οποία βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και προέρχεται από την ήττα που γνώρισε από τον Άρη με (3-1). Πάντως το συγκεκριμένο παιχνίδι απαιτεί πολύ μεγάλη προσοχή από τους παίκτες του Α.Ο.Κ. και κυρίως απαιτεί αγωνιστική πειθαρχία από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και κυρίως απαιτεί καθαρό μυαλό.

    Με κάποιες απουσίες στην Καλαμαριά

    Πάντως όπως στα παιχνίδια που προηγήθηκαν έτσι και σε αυτό που ακολουθεί για τον Α.Ο.Κ., με τον Απόλλων Καλαμαριάς, τα αγωνιστικά προβλήματα που προέρχονται από τραυματισμούς κάποιων ποδοσφαιριστών, πολύ δίκαια προκαλούν κάποιους “πονοκεφάλους” στον Κώστα Ανυφαντάκη. Ένα από αυτά έχει να κάνει με την περίπτωση του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο αρχηγός Χάρης Παππάς ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με το Νέστο Χρυσούπολης. Μάλιστα να σημειωθεί ότι η συμμετοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι στην Καλαμαριά κρύβει πολλά ερωτηματικά. Το ίδιο βέβαια δεν ισχύει για την περίπτωση του επιθετικού Αλέξανδρου Μπρατσίανι ο οποίος μετά την υποτροπή στο σημείο που ήταν τραυματισμένος η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους προσδιορίζεται προς τα τέλη του μήνα που διανύουμε. Από κει και πέρα ο Κώστας Ανυφαντάκης δεν αντιμετωπίζει επιπρόσθετα προβλήματα είτε τραυματισμών είτε από κάποιους παίκτες που συμπλήρωσαν κάρτες.

    Συνάντηση με τους αθλητικογράφους

    Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι την Παρασκευή (6/11) στη μία το μεσημέρι η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. έχει προγραμματίσει να πραγματοποιήσει συνάντηση με τους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ για μία φιλική κουβέντα, σχετικά με το παρόν και το μέλλον του Α.Ο.Κ., στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

    Comments are closed.