Bookmarks

    Σε ένα πάρα πολύ φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (6/11) το μεσημέρι η φιλική συνάντηση και συζήτηση μελών της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. με εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ σε αίθουσα του ξενοδοχείου Lucy, στην Καβάλα.

    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο πλευρών συζητήθηκαν πολλά θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας που αφορούν τον Α.Ο.Κ. και την παρουσία του στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και ανταλλάχτηκαν απόψεις για τον τρόπο συνεργασίας των δυο πλευρών. Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα και από πλευράς των εκπροσώπων του Α.Ο.Κ. ζητήθηκε ακόμη μεγαλύτερη στήριξη από τους αθλητικογράφους. Στην συνάντηση να σημειώσουμε ότι παραβρέθηκαν από τη Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. ο Τεχνικός Διευθυντής Στέλιος Κατρακυλάκης και ο Γενικός Αρχηγός, Λάκης Χατζηαποστολίδης όπως και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., Ντίνος Κανάκης.

    Τιμωρία 2 αγωνιστικών

     στον Κώστα Ανυφαντάκη

    Εξάλλου με δύο αγωνιστικές στα παιχνίδια με τον Απόλλων Καλαμαριάς εκτός και την Κοζάνη εντός, τιμωρήθηκε ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης για όλα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνος η διαιτητής Ανδρομάχη Τσιοφλίκη στο παιχνίδι με τους Αμπελόκηπους. Κατόπιν όλων αυτών ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Κώστας Ανυφαντάκης την Κυριακή (8/11) το απόγευμα θα δίνει οδηγίες από την κερκίδα του γηπέδου της Καλαμαριάς.

    Comments are closed.