Bookmarks

    Τη διοργάνωση του 1ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Δήμου Καβάλας ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη (18/11) νωρίς το μεσημέρι, κατά την διάρκεια συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «Δημωφέλεια» Αναστασία Ιωσηφίδου Αναστασία. Πρόκειται για μία προσπάθεια η οποία έρχεται να δώσει την “σκυτάλη” στη διοργάνωση του Πρωατθλήματς Μπάσκετ των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Καβάλας που έχει γίνει θεσμός για τον Δήμο Καβάλας λόγω της πολύ μεγάλης επιτυχίας του.

     

    Να τονίσουμε ότι στη διοργάνωση του 1ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Δήμου Καβάλας θα συμμετέχουν όλοι οι εργαζόμενοι καθώς η «Δημωφέλεια» απευθύνθηκε σε πολλούς εργασιακούς χώρους και υπήρξε πολύ μεγάλη ανταπόκριση. Συγκεκριμένα θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι του Δήμου Καβάλας, αστυνομικοί, γιατροί, γυμναστές, δάσκαλοι, δικηγόροι, λιμενικοί, εργαζόμενοι της ΒΦΛ, ασφαλιστές, πυροσβεστικοί και τραπεζικοί.

    Το 1ου Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Δήμου Καβάλας θα φιλοξενηθεί στον Αμυγδαλεώνα από τις 30 Νοεμβρίου ενώ οι αθλητές θα είναι από 30 ετών και πάνω. Σκοπός του είναι να επιφέρει σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων, να αναπτυχθεί ένα πρωτάθλημα χαράς και εκτόνωσης των εργαζομένων, όπως υπογράμμισε μεταξύ των άλλων η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «Δημωφέλεια» Αναστασία Ιωσηφίδου.

    Στην συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν και ο Θανάσης Παπανικολάου, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Αθλητισμού του Δήμου καβάλας, ο Χρήστος Μπακλατζής, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και βέβαια η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «Δημωφέλεια» Αναστασία Ιωσηφίδου..

     

    Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Χρήστος Μπακλατζής, εξήγησε ότι ήταν πολύ δύσκολο να ξεκινήσουν και αυτό γιατί δεν υπήρχε χώρος και διαθέσιμος χώρος στα γήπεδα και τελικά τους παραχωρήθηκε το γήπεδο του Αμυγδαλεώνα για κάθε Δευτέρα. Συνολικά το κόστος της διοργάνωσης ανέρχεται στις 2000 ευρώ και αφορά τους γιατρούς και κάποια υλικά που θα χρειαστούν.

    Από την πλευρά του, o Θανάσης Παπανικολάου, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Αθλητισμού του Δήμου καβάλας, ευχαρίστησε την «Δημωφέλεια» και την πρόεδρο Αναστασία Ιωσηφίδου για την πρωτοβουλία τους, υπογραμμίζοντας ότι το ζητούσαν αυτό για πολλά χρόνια όταν στις Σέρρες διοργανώνεται το ίδιο πρωτάθλημα εδώ και 15 χρόνια και 5 χρόνια στην Ξάνθη. Μάλιστα ανέφερε ότι υπήρξε πολύ μεγάλη ανταπόκριση και την επόμενη χρονιά θα το διοργανώσουν σε νέες βάσεις καθώς φέτος απέρριψαν 4 νέες συμμετοχές λόγω του ότι δεν υπήρχαν άλλες ελεύθερες ώρες χρήσης του γηπέδου.

    Τέλος να υπογραμμίσουμε ότι συνολικά έχουν προγραμματιστούν 45 αγώνες με την συμμετοχή 10 ομάδων ενώ θα διεξάγονται 2 αγώνες την ημέρα. Αντί για 10λεπτα θα παίζονται 8λεπτα και στις ομάδες θα συμμετάσχουν 3 επιπλέον άτομα εκτός εργασιακού χώρου, όπως από τον Σύνδεσμο παλαιμάχων για να δίνονται αγωνιστικές ανάσες στους παίκτες.

     

    Comments are closed.