Bookmarks

    Άχρωμος, χωρίς ουσία, ασύνδετος και με τους περισσότερους παίκτες να είναι εκτός τόπου και χρόνου, ο Α.Ο.Κ. υποχρεώθηκε το απόγευμα σε ήττα μέσα στον Λαγκαδά από την ομώνυμη ομάδα με σκορ (2-1). Μία ήττα καταστροφική για την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη η οποία κατρακύλησε ακόμη πιο χαμηλά στον πίνακα της βαθμολογίας και το σίγουρο είναι ότι μπήκε σε περιπέτειες.

    Η απογοήτευση πλέον είναι σε επίπεδο που έχει ξεφύγει από τον έλεγχο και όταν μία ομάδα η οποία λέει ότι θέλει να κάνει πρωταθλητισμό να χάνει και μέσα στον Λαγκαδά με δύο “φτηνά” γκολ τότε είναι άξια της μοίρας της και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις σε κάποια επίπεδα.

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    Στο 14′ ο Δουμάνης από καλή θέση έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει για τον Α.Ο.Κ. όταν βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά αστόχησε και στο 16′ μετά την σέντρα που βγήκε από τα δεξιά από τον Σταματίπουλος, ο Παληγεώργος που βγήκε στην πορεία της μπάλας έπιασε κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ από τα δοκάρια του Λαγκαδά. Όμως στο 25′ ο Α.Ο.Κ. δέχθηκε ένα πολύ εύκολο και “φτηνό’ γκολ, όταν ο Παναγιωτούδης εκτέλεσε φάουλ και χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος κίνδυνος, ο τερματοφύλακας της Καβάλας Κυφωνίδης δεν έκανε καλή εκτίμηση της μπάλας και αυτή κατέληξε στα δύχτια των “Αργοναυτών” για να γίνει το (1-0). Από εκείνο το σημείο μέχρι και το τέλος του α’ ημιχρόνου οι παίκτες του Κώστα Ανυφαντάκη δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το σοκ του γκολ που δέχθηκαν. Είναι ενδεικτικό μάλιστα το ότι, από εκείνο το χρονικό σημείο μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους ο Α.Ο.Κ. δεν απείλησε ούτε μία φορά της εστία των γηπεδούχων, ήταν νευρικός και κυρίως κάποιοι παίκτες του, έδειξαν ότι δεν είχαν το μυαλό τους στο παιχνίδι. Με την έναρξη της επανάληψης ο Κώστας Ανυφαντάκης έκανε και τις 3 αλλαγές και προσπάθησε “να ανακατέψει την τράπουλα”. Ο Α.Ο.Κ. αγωνίστηκε με καθαρά επιθετικούς προσανατολισμούς αλλά στα μέσα της επανάληψης και ειδικότερα στο 62′ η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη δέχθηκε ένα ακόμη “φτηνό” τέρμα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Σακαλή και τον τερματοφύλακα του Α.Ο.Κ., Κυφωνίδη να μην μπορεί να αντιδράσει, για να γίνει το (2-0). Στο 68′ ο Α.Ο.Κ. ξαναμπήκε στο παιχνίδι, όταν από την εκτέλεση κόρνερ ο Μπάτζιος έπιασε καρφωτή κεφαλιά, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον τερματοφύλακα του Λαγκαδά να αντιδράσει διαμορφώνοντας το (2-1). Από κει και πέρα είχαμε την μαζική υποχώρηση των παικτών του Λαγκαδά με τους παίκτες του Α.Ο.Κ. να ασκούν ασφυκτική πίεση στην εστία του Καλογεράκη. Βέβαια σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι 78′ του αγώνα τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ο Μπρατσιάνι ο οποίος χάνει το παιχνίδι με τον Νέστο για την εμβόλιμη 8η αγωνιστική. Στο 92′ ο Παληγεώργος με κάθετη πάσα βρήκε μόνο τον Πτηνόπουλο απέναντι στον Καλογεράκη ο οποίος αστόχησε να να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής της αναμέτρησης του ΑΠΕ Λαγκαδά με τον Α.Ο.Κ. ήταν ο Χρήστος Αγγελούδης από την Ε.Π.Σ. Λάρισας με βοηθούς του, τους Απόστολο Τσάπραζη και Κωνσταντίνο Γκαρέλη από την ίδια Ένωση. Μπροστά τους οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

    ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ: Καλογεράκης, Βασαϊτης, Σακάλης (75΄ Πολίτης), Λαβιδάς, Αθανασίου, Σαράφογλου, Ξανθόπουλος, Τσερκέζης, Κράββαρης (83΄ Κωνσταντινίδης), Παναγιωτούδης, Βεϊδαμενίδης (62΄ Λεμονής).

    Καβάλα:Κυφωνίδης, Μαργαρίτης (45′ Μπρατσιάνι), Σταματόπουλος, Μπάτζιος, Λιόλιος, Δέντσας, Γρ. Παπαδόπουλος (45′ Πτηνόπουλος), Παππάς (45′ Μπλιος), Παληγεώργος, Καζάκης, Δουμάνης

    Comments are closed.