Bookmarks

    Μόνο θετικές εντυπώσεις άφησε ο Α.Ο.Κ. στο φιλικό που έδωσε στην Ηράκλεια Σερρών παρά την ήττα που γνώρισε από τον Πανσερραϊκό στο φιλικό που έδωσε με σκορ (2-1). Και αυτό γιατί το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη απέναντι σε μία ομάδα Football League, όπως είναι η ομάδα των Σερρών πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και απέσπασε πολύ θετικές κρητικές.

    Καλή κυκλοφορία και χαμένες ευκαιρίες

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι ο Α.Ο.Κ. είχε πολύ καλή τακτική και παρά τα δύο γκολ που δέχθηκε πολύ λίγες φορές απειλήθηκε από τους παίκτες του Κώστα Βασιλακάκη. Αντίθετα με την καλή κυκλοφορία που είχαν οι “Αργοναύτες” τόσο στο α’ όσο και στο β’ ημίχρονο του φιλικού αγώνα, ξεδίπλωσαν τις αρετές τους σε όλες τις γραμμές. Μάλιστα ο Α.Ο.Κ. κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με γκολ του Καζάκη, που “έσπασε το ρόδι” και τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις έχασε κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα. Σε γενικές γραμμές η εμφάνιση της Καβάλας ήταν πολύ ικανοποιητική, αφού υπήρχε μία αρμονία σε όλες τις γραμμές, οι παίκτες είχαν αλληλοκάλυψη, ήξεραν τι ζητούσαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και γενικότερα ό Α.Ο.Κ. έδειξε ότι μία εβδομάδα πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Άρη, είναι πανέτοιμος από όλες τις πλευρές. Μάλιστα στο φιλικό κόντρα στον Πανσερραϊκό, το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη έδειξε πολλά αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά αποθέματα τα οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτεί στο ντέρμπι με τον Άρη, ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του νικηφόρου και πολυπόθητου αποτελέσματος. Βέβαια να σημειώσουμε ότι οι καβαλιώτες φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ηράκλειας Σερρών και παρακολούθησαν το φιλικό, μόνο κολακευτικά σχόλια είχαν να κάνουν για το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες του Κώστα Ανυφαντάκη. O ίδιος μάλιστα μετά το τέλος του φιλικού, μοίραζε συγχαρητήρια στους παίκτες του, δείγμα της ικανοποίησης που επικρατεί στην τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ. για την ποιότητα του ποδοσφαίρου που έπαιξε ο Α.Ο.Κ. κόντρα στην ομάδα των Σερρών.

    Tο φιλμ του φιλικού

    Η Καβάλα ήταν εκείνη η οποία προηγήθηκε στο σκορ, με γκολ του Καζάκη στο 8′, ο οποίος μετά από υποδειγματική αντεπίθεση με υποδειγματικό πλασέ νίκησε στο τετ α τετ τον Ανδρούτσο και έγραψε το (0-1). Οι Σερραίοι ισοφάρισαν στο 22′ με κεφαλιά του Φουρτάδο ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Ραμίρες για να διαμορφωθεί το (1-1). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Αγγελούδης στο 81′, καθώς εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες που έγιναν στην περιοχή του Α.Ο.Κ. μετά από μία εκτέλεση κόρνερ και χάρισε τη φιλική νίκη στην ομάδα του με σκορ (2-1).

     

    ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Kώστας Βασιλακάκης): Aνδρούτσος, Περπερίδης, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Μπαλού, Τσιμίκας, Ατματσίδης, Πόποβιτς, Φουρτάδο, Ραμίρες

    Έπαιξαν και οι Καψάλης, Κουκόλης, Κιόσε, Αγγελούδης, Ανδρέου, Ρούτσης, Μπεριάν, Στεργιανός.

     

    ΚΑΒΑΛΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Αθανασίου, Σταματόπουλος, Μαργαρίτης, Λιόλιος, Δέντσας, Μπάτζιος, Παππάς, Κανούλας, Μπρατσιάνι, Γρ. Παπαδόπουλος, Καζάκης.

    Έπαιξαν και οι Ασημάκης, Δελής, Πτηνόπουλος, Κυφωνίδης, Μπλιός, Παντελίδης.

    Comments are closed.