Bookmarks

    Στις προπονήσεις επέστρεψαν από σήμερα Τετάρτη (21/10) οι παίκτες του Α.Ο.Κ. μετά το ρεπό της Τρίτης (20/10) και αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (25/10) κόντρα στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου οι “Αργοναύτες” θέλουν κάνουν μία, νέα αρχή στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Ταυτόχρονα θέλουν να αφήσουν πίσω τους, τα τελευταία δύο άσχημα αποτελέσματα και ειδικότερα την ήττα από τον Άρη στο “ΑνθήΚαραγιάννη” και τους 2 πολύτιμους βαθμούς που άφησε στην έδρα του Ηρακλή Αμπεολοκήπων. Το σίγουρο είναι ότι ο Α.Ο.Κ. θα πρέπει να γυρίσει σελίδα στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, θα πρέπει να κοιτάξει μόνο μπροστά και να παραδειγματιστούν οι υθίνοντες του από τα λάθη που παρατηρήθηκαν έως τώρα και βέβαια να μην απαναληφθούν στο μέλλον.

     

    Μονόδρομος είναι η νίκη

    Με βάση μάλιστα το γεγονός ότι με την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής ο Α.Ο.Κ. είναι στο -5 βαθμούς από την κορυφή και από τον πρωτοπόρο Άρη, η νίκη κόντρα στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου, η νίκη αποτελεί μονόδρομο και δεν υπάρχει κανένα απολύτως περιθώριο για νέο “στραβοπάτημα”, για νέα βαθμολογική απώλεια σε εντός έδρας παιχνίδια.

     

    Ξεκίνησε η προετοιμασία

    Σε ρυθμούς προπονήσεων μπήκαν οι παίκτες της Καβάλας με τον προπονητή του Α.Ο.Κ. Κώστα Ανυφαντάκη να “πονοκεφαλιάζει” τουλάχιστον για τρεις (3) περιπτώσεις) ποδοσφαιριστών οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι Χάρης Παππάς, Θανάσης Κανούλας και Αλέξανδρος Μπρατσιάνι δεν αγωνίστηκαν στο εκτός έδρας παιχνίδι στην έδρα του Ηρακλή Αμπελοκήπων και κάτι ανάλογο θα επαναληφθεί και στον αγώνα με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου. Σε ότι έχει να κάνει με τις περιπτώσεις των Παππά και Μπρατσιάνι υπάρχει κάποια βελτίωση στα προβλήματα των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν και από το ιατρικό επιτελείο του Α.Ο.Κ καταβάλλονται προσπάθειες για να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου, με τις πιθανότητες να είναι 50-50. Αντίθετα ο επιθετικός Θανάσης Κανούλας που αντιμετωίζει πρόβλημα με τον ώμο του, δεν αποκλείεται να υποβληθεί σε επέμβαση.

    Comments are closed.