Bookmarks

    Το 2ο Kavala Night City Run είναι προ των πυλών και ταυτόχρονα να δώσει το δικό του, μοναδικό στίγμα στα αθλητικά δρώμενα της Καβάλας με πολλές θετικές προεκτάσεις. Η εκκίνηση του 2ου Kavala Night City Run θα δοθεί στις 7.30 το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου (24/10) από την πλατεία Ελευθερίας της Καβάλας και οι δηλώσεις συμμετοχής από ολόκληρη την χώρα που έχουν κατατεθεί μέχρι τώρα έχουν προσπεράσει ήδη κάθε προσδοκία.

    Η παρουσίαση του 2ου Kavala Night City Run έγινε σήμερα (21/10) το μεσημέρι στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου, στην οποία παραβρέθηκαν η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ Αναστασίας Ιωσηφίδου καθώς και η εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας Αιμιλία Θεοδωρούδη.

    Από την πλευρά της η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, υπογράμμισε μεταξύ των άλλων στις δηλώσεις της, ότι το Kavala Night City Run είναι γνήσιο δημιούργημα της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας, η οποία είναι ο πνευματικός νους της εκδήλωσης που ήταν απόλυτα πετυχημένος πέρυσι παρά την μικρή στήριξη. Χαρακτηριστικά η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα δήλωσε τα εξής:

    “Αγκαλιάσαμε την προσπάθεια και αποφασίσαμε να συνδράμουμε και εμείς από την πλευρρά μας υλικοτεχνικά. Στόχος μας είναι ο συγκεκριμένος αγώνας να καθιερωθεί πανελληνίως, να μπει στο καλεντάρι των αθλητών. Θέλουμε να συνδυάσουμε αυτό με κάθε είδους εκδηλώσεις που βοηθούν στην προβολή της πόλης μας. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια. Καλώ όλους να παραβρεθούν το ερχόμενο Σάββατο, στις 7.30 το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας γιατί το Σάββατο γιορτάζουμε όλοι, είτε τρέξουμε, είτε όχι».

    Στη συνέχεια της προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου τον λόγο πήρε η εκπρόσωπος του διοικητικού συμβουλίου της Λέσχης Φιλάθλων Καβαλας, Αιμιλία Θεωδωρούδη, η οποία ευχαρίστησε πρώτα το Δήμο Καβάλας για την φιλοξενία, τη Δήμαρχο Καβάλας ΔήμητραΤσανάκα για την αμέριστη συμπαράσταση, τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Γιώργο Φιλόσογλου για την ανταπόκριση, τους υπεύθυνους της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου ΔημοσθένηΤουλκίδη και Ηλία Καλανταρίδη για την εύρεση των πόρων, την ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και την πρόεδρο της Αναστασία Ιωσηφίδου για την συμπαράσταση, την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Μαρκόπουλο καθώς και το τεχνικό τμήμα της Περιφέρειας αλλά και τους χορηγούς της εκδήλωσης που είναι η «Στήριξις» αλλά και οι εταιρείες «Medeq», «Ατλαντίδα» και «Asics”.

    Η εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Φιλάθλων Καβαλας, Αιμιλία Θεωδωρούδη,ναφέρθηκε στη συνέχεια σε λεπτομέρειες του αγώνα, υπογραμμίζοντας μεταξύ των άλλων και τα εξής:

    -”Το 2ο Kavala Night City Run θα διεξαχθεί σε αστικό τοπίο, οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν όλες τις ομορφιές της πόλης μας. Από τις 9.30 το πρωί του Σαββάτου στη πλατεία Ελευθερίας θα υπάρχει γραμματειακή υποστήριξη για όλους εκείνουν οι οποίοι θελήσουν να δηλώσουν συμμετοχή, ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός το απόγευμα. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 7.30 το απόγευμα. Νωρίτερα, θα γίνουν παράλληλες εκδηλώσεις με παρουσίαση γιόγκα συνοδείας και dj. Επίσης personal trainers θα είναι στην πλατεία για την προθέρμανση των αθλητών.

    Είχαμε βάλει στην προκήρυξη ως όριο για τις δηλώσεις συμμετοχής τον αριθμό 400 αλλά ήδη φτάσαμε στις 450 και αναμένεται να γίνουν περισσότερες καθώς κάποιοι θα δηλώσουν την τελευταία στιγμή. Ο αριθμός ξεπερνά τις προσδοκίες μας συγκρίνοντας τον και με πέρυσι που ήταν 230. Στο 2ο Kavala Night City Run θα λάβουν μέρος δεκάδες αθλητές από ολόκληρη την χώρα. Εκτός από τη Καβάλα, τη Δράμα, τις Σέρρες, τη Ξάνθη, τη Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη έχουν δηλώσει συμμετοχή αθλητές από την Κρήτη, τα Γιάννενα, την Ορεστιάδα, την Φλώρινα, τον Βόλο και άλλες πόλεις. Προσθέσαμε φέτος τεχνικές λεπτομέρειες που είναι απαραίτητες. Κάθε αθλητής θα έχει τσιπάκι ψηφιακής καταγραφής”.

    Στην προγραμματισμένη χθεσινή συνέντευξη τύπου τελευταία πήρε τον λόγο η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου η οποία χαιρέτισε την προσπάθεια της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας και μεταξύ των άλλων στην αναφορά που έκανε στο φετινό Στο 2ο Kavala Night City Run τόνισε και τα εξής:

    -”Από πέρυσι είχαμε μηνύματα ότι η διοργάνωση έχει δυναμική και επαληθευτήκαμε γιατί φέτος διπλασιάστηκαν οι συμμετοχές. Η αξία της εκδήλωσης δεν είναι μόνο αθλητική. Προβάλλεται επίσης η πόλη σε αρκετά μεγάλο βαθμό και μάλιστα με διαφορετικό τρόπο, η διαδρομή είναι σε αστικό τοπίο, αναδεικνύεται η ομορφιά της πόλης μας. Αναμένεται επίσης να αυξηθεί η κίνηση στα καταστήματα της πόλης. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας για την πρωτοβουλία αλλά και στον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας Γιώργο Φιλόσογλου ο οποίος βοήθησε σε πολύ σημαντικό βαθμό για την επιτυχία της εκδήλωσης. Τέλος εύχομαι του χρόνου να έχουμε ακόμη περισσότερες συμμετοχές».

    Comments are closed.