Bookmarks

    Κατάμεστο αναμένεται να είναι το Σάββατο (24/10) στις 5 το απόγευμα το κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας “Αλεξάνδρα Δήμογλου” το οποίο θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση της Καβάλας BC με τον Κόροιβο Αμαλιάδας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

    Πρόκειται για ένα παιχνίδι ιδιαίτερα καθοριστικό με αρκετές δυσκολίες για την ομάδα του Γιάννη Τζήμα η οποία θέλει το νικηφόρο αποτέλεσμα για να δει με πιο αισιόδοξο μάτι τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που θα ακολουθήσουν στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα. Βεβαίως ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη της τεχνικής ηγεσίας στην ομάδα της Καβάλας γνωρίζουν πολύ καλά τις δυσκολίες του αγώνα με τον Κόροιβο και όλη την εβδομάδα που διανύουμε το βάρος έπεσε κυρίως σε κάποια εξειδικευμένα θέματα, για τον τρόπο ε τον οποίο θα αγωνιστεί το καβαλιώτικο συγκρότημα. Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι σε οριστική συμφωνία με τον Αμερικανό κόμπο γκαρντ Ράσελ Ρόμπινσον έφτασε η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Ο Ρόμπινσον πολύ δύσκολα όπως όα δείχνουν θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» της Καλαμίτσας. Ο Ρόμπινσον θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Πρέστον Μέντλιν στο ρόστερ της Καβάλας για τη συνέχεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Για το ματς με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Πέτρος Βελισσαρίου, που είναι τραυματίας ενώ σίγουρα στα πλάνα του Γιάννη Τζήμα δε θα είναι ο Γιάννης Δεμερτζής, που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

    10 ευρώ γενική είσοδος

    Χρήσιμες πληροφορίες για την είσοδο των φιλάθλων της έδωσε με ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η ΚΑΕ Καβάλα ενόψει του αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας για την 3η αγωνιστική της BASKET LEAGUE ΣΚΡΑΤΣ.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

    -”Σας γνωρίζουμε ότι η τιμή του εισιτηρίου στον αγώνα με τον Κόροιβείναι 10 ευρώ γενική είσοδος. Διευκρινίζουμε ότι όσοι θα παρακολουθήσουν τον αγώνα με εισιτήριο, πρέπει να φροντίσουν απαραίτητα να έχουν τον αριθμό ΑΜΚΑ και να προσέλθουν στα εκδοτήρια τουλάχιστον 45 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα που είναι στις 17:00.

    ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: Όσοι έχουν δηλώσει για την έκδοση κάρτας διαρκείας και την έχουν αποπληρώσει πρέπει να περάσουν άμεσα και όχι την ημέρα του αγώνα από τα γραφεία της ομάδας για να παραλάβουν την κάρτα τους. Το ίδιο ισχύει και γι’ αυτούς που έχουν δώσει προκαταβολή με τη διαφορά ότι πρέπει κατά την παραλαβή της κάρτας να την αποπληρώσουν.

    ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: Για πρώτη φορά θα λειτουργήσει εσωτερικό κύκλωμα παρακολούθησης φιλάθλων γι’ αυτό κάθε φίλαθλος πρέπει να καθίσει αυστηρά στη θέση του.

    ΕΙΣΟΔΟΣ – ΕΞΟΔΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Κάθε φίλαθλος οφείλει να επιδεικνύει το εισιτήριο ή την κάρτα του κατά την είσοδο του και κάθε φορά που επανέρχεται εντός γηπέδου (μην πετάτε το εισιτήριο).

    ΘΥΡΕΣ ΓΗΠΕΔΟΥ: Οι πόρτες εισόδου – εξόδου γηπέδου θα παραμένουν ανοιχτές μόνο για τους κατόχους εισιτηρίου ή κάρτας διαρκείας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο αγώνα της ομάδας μας με τον Κόροιβο είναι από τα πλέον κρίσιμα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Είναι γνωστό το δυναμικό και σε αθλητικά πλαίσια παρών όλων σας. Στόχος μας είναι όχι μόνο να κερδίζουμε αλλά να παίζουμε ωραίο basket, για να το καταφέρουμε πρέπει όλοι μας παίκτες – τεχνικό τιμ – διοίκηση – φίλαθλοι, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας”.

    Comments are closed.