Bookmarks

    Ένα παιχνίδι σημαντικό από κάθε πλευρά, είτε σε βαθμολογικό είτε σε επίπεδο ψυχολογίας για την συνέχεια, χαρακτηρίζεται το ντέρμπι που θα δώσει ο Α.Ο.Κ. την Κυριακή (11/10) στις 4 το απόγευμα στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” με τον Άρη για την 3η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

    Μία αναμέτρηση η οποία δικαιολογημένα προκαλεί το μεγάλο ενδιαφέρον της φίλαθλης κοινής γνώμης και την ανάλογη κινητοποίηση αφού μοναδικός στόχος για τους “Αργοναύτες” είναι η κατάκτηση των 3 βαθμών της νίκης. Μάλιστα σε επίπεδο “Γαλάζιων Αργοναυτών” και Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας, τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί μία ιδιαίτερα σημαντική κινητοποίηση ώστε αύριο το απόγευμα στις κερκίδες του “Ανθή Καραγιάννη” να βρεθούν εκατοντάδες καβαλιώτες φίλαθλοι. Άλλωστε όλοι εντός των αποδυτηρίων του Α.Ο.Κ. περιμένουν οι καβαλιώτες φίλαθλοι θα αποτελέσουν τον 12ο παίκτη ώστε το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη, να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

    Ολοκληρώνεται η προετοιμασία

    Με την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση, το Σάββατο (10/10) ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Καβάλας, με τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη για το ντέρμπι με τον Άρη να μην αντιμετωπίζει απολύτως κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Μάλιστα το γεγονός αυτό διευκόλυνε την τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ., μέσα στις καθημερινές προπονήσεις της ομάδας τη διάρκεια της εβδομάδας, να δουλέψει πολύ στο κομμάτι της τακτικής στο οποίο ο Κώστας Ανυφαντάκης έδωσε ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα. Έτσι αύριο στις 4 το απόγευμα οι “Αργοναύτες” θα παραταχθούν με γεμάτο το “οπλοστάσιο” και με ότι καλύτερο υπάρχει στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. Βέβαια κάτι άλλο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι ο Α.Ο.Κ. περιμένει το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Άρη, με ηρεμία, αυτοσυγκέντρωση, αυτοπεποίθηση και κυρίως με πολύ μεγάλη “δίψα” γα την κατάκτησης της 2ης νίκης στο φετινό πρωτάθλημα.

    Comments are closed.