Bookmarks

    Μέχρι την τελευταία στιγμή θα πρέπει να περιμένει ο προπονητής τη Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης για να δει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι τραυματίες ποδοσφαιριστές Χάρης Παππάς και Αλέξανδρος Μπρατσιάνι προκειμένου να διαπιστώσει αν τελικά θα τους έχει στην διάθεση του για το αυριανό παιχνίδι στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” κόντρα στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου την Κυριακή (25/10).

    Μάλιστα λίγο από την έναρξη του αγώνα στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” ο Κώστας Ανυφαντάκης θα μάθει τα νέα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι συγκεκριμένοι δύο ποδοσφαιριστές για να πάρει στη συνέχεια τις οριστικές τους αποφάσεις. Από κει και πέρα στο ιατρικό απουσιολόγιο της Καβάλας βρίσκεται και το όνομα του επιθετικού ποδοσφαιριστή Θανάση Κανούλα, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον ώμο του.

    Μονόδρομος είναι οι τρεις βαθμοί

    Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να επισημανθεί είναι το ότι για τον Α.Ο.Κ. η νίκη κόντρα στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου, αποτελεί μία ανάγκη επιτακτική με τα περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια στο “Ανθή Καραγιάνη” να είναι ελέχιστα. Για τον λόγο αυτό μάλιστα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. απευθύνουν κάλεσμα στους Καβαλιώτες φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια για νίκη κόντρα στο Ν. Αγιονέρι με την δυναμική τους παρουσία στις κερκίδες του σταδίου “Ανθη Καραγιάννη”.

    Comments are closed.