Bookmarks

    Επιτακτική για τον Α.Ο.Κ. χαρακτηρίζεται η ανάγκη για την κατάκτηση των τριών (3) βαθμών της νίκης την Τετάρτη (14/10) το απόγευμα στην αναμέτρηση που θα δώσει στο “Ανθή Καραγιάννη” με αντίπαλο τον Απόλλων Κρύας Βρύσης για την 4η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

    Και αυτό γιατί η ήττα από τον Άρη την προηγούμενη Κυριακή (11/10) έβγαλε την ομάδα “έξω από τα νερά της” δεν αφήνει το παραμικρό “στραβοπάτημα” στο συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι για την εμβόλιμη αγωνιστική.

    Πρέπει να ξεχαστεί η ήττα από το Άρη

    Βέβαια την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το ότι η ήττα από τον Άρη θα πρέπει να ξεχαστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Και αυτό διότι το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη είναι υποχρεωμένο εκ των πραγμάτων να κοιτάξει μόνο μπροστά και να δει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που ακολουθούν. Μάλιστα από την πλευρά του, ο προπονητής των “Αργοναυτών” Κώστας Ανυφαντάκης, μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, προσπαθεί να κρατήσει την ηρεμία μέσα στα αποδυτήρια, κρατώντας τους παίκτες του ψύχραιμους και κυρίως έτοιμους για να αντιμετωπίσουν με ωριμότητα τα παιχνίδια που ακολουθούν στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

    Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα

    Η αρχή και το νέο ξεκίνημα θα πρέπει να γίνει την Τετάρτη (14/10) στις 4 το απόγευμα, με το εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλων Κρύας Βρύσης. Η νίκη για τους “Αργοναύτες” αποτελεί μονόδρομο και η κατάκτηση των τριών (3) βαθμών της θα βάλει πολλά πράγματα στην θέση τους. Το ευχάριστο πάντως είναι ότι η τεχνική ηγεσία της Καβάλας, δεν αντιμετωπίζει απολύτως κανένα πρόβλημα για τον παιχνίδι κόντρα στην Κρύα Βρύση. Κάτι το οποίο σε μέγιστο βαθμό διευκολύνει τον Κώστα Ανυφαντάκη για να σχεδιάσει τα πλάνα του όσο καλύτερα γίνεται για τους 11 που θα ξεκινήσουν το παιχνίδι. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο ίδιος στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Απόλλων να κάνει κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα σε σύγκριση με την 11άδα που ξεκίνησε το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με τον Άρη.

    Comments are closed.