Bookmarks

    Δεν επιβεβαιώνεται αλλά ούτε και διαψεύδεται από τον Α.Ο.Κ. η ένσταση που όπως γράφτηκε κατατέθηκε μετά το τέλος του αγώνα της 3ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής η ομάδα της Καβάλας σε βάρος του Άρη Θεσσαλονίκης.

    Πιο συγκεκριμένα συμφωνα με τα γραφόμενα οι Καβαλιώτες κατέθεσαν ένσταση για αντικανονική συμμετοχή παικτών του Άρη, στον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής (11/10) (που όμως δεν αγωνίστηκαν, αλλά ήταν στο φύλλο αγώνα).

    Ειδικότερα να σημειώσουμε ότι η ένσταση, αν τελικά κατατέθηκε έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές του Άρη Θεσσαλονίκης, Σιδεράκη και Κυβελίδη γιατί θεωρητικά τα δελτία τους είναι άκυρα. Η Καβάλα «πατάει» στο γεγονός ότι ο κ. Οικονόμου δεν έχει δικαίωμα υπογραφής των δελτίων, αλλά όλα εξαρτώνται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

    Και τώρα Απόλλων Κρύας Βρύσης

    Η ήττα από τον Άρη αποτελεί παρελθόν και πλέον όλοι εντός των αποδυτηρίων της Καβάλας, στρέφουν την προσοχή και το ενδιαφέρον τους στο εντός έδρας παιχνίδι τη; Τετάρτης (;4/11) στι2 4 το απόγευμα στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” με τον Απόλλων Κρύας Βρύσης, για την εμβόλιμη 4η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Το σίγουρο είναι ότι όποιος προβληματισμός υπάρχει εντός αλλά και εκτός των αποδυτηρίων της ομάδας είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένος, όχι μόνο για την ήττα από τον Άρη και μάλιστα στο “Ανθή Καραγιάννη¨, αλλά και από το ότι κάποιοι παίκτες της Καβάλας δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Μάλιστα μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη δύο ημέρες πριν, στον Α.Ο.Κ. δεν βλέπουν κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της κατάκτηση; του νικηφόρου αποτελέσματος απέναντι στο συγκρότημα της Κρύας Βρύσης. Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και δεν αποκλείεται κόντρα στον Απόλλων Κρύας Βρύσης να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην 11άδα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι, σε σύγκριση με εκείνη η οποία ξεκίνησε στο ντέρμπι με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν όπως και προβλήματα από κάρτες και αυτό διευκολύνει τον Κώστα Ανυφαντάκη, για να σχεδιάσει όσο καλύτερα γίνεται τα πλάνα του.

    Comments are closed.