Bookmarks

    Η σημερινή ημέρα της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, βρήκε τους παίκτες του Α.Ο.Κ. να συνεχίζουν με την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση, το πρόγραμμα της προετοιμασίας τους, για το εκτός έδρας παιχνίδι στην έδρα του ΑΠΕ Λαγκαδά την ερχόμενη Κυριακή (1/11) για την 7η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

    Ένα παιχνίδι από το οποίο ο Α.Ο.Κ. δεν βλέπει κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της κατάκτησης του “τρίποντου”, αφού η πολύ μικρή συγκομιδή στα τελευταία παιχνίδια, θα οδηγήσει κάποιους στο να χάσουν τον ύπνο τους.

    Βελτιώνεται η κατάσταση των Παππά και Μπρατσιάνι

    Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι εξελίξεις που υπάρχουν σχετικά με τους τραυματίες Χάρη Παππά και Αλέξανδρο Μπρατσιάνι χαρακτηρίζονται θετικές. Και αυτό γιατί τόσο ο αρχηγός του Α.Ο.Κ., όσο και ο επιθετικός Αλέξανδρος Μπρατσιάνι από τις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε άρχισαν να ανεβάζουν στροφές στις καθημερινές προπονήσεις, σε μεγάλο βαθμό ξεπέρασαν τα προβλήματα των τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και όπως όλα δείχνουν, ο Κώστας Ανυφαντάκης μπορεί να τους υπολογίζει για το παιχνίδι μέσα στον Λαγκαδά. Το ίδιο βέβαια δεν ισχύει για τον έτερο επιθετικό της Καβάλας, Θανάση Κανούλα ο οποίος εξακολουθεί να πονάει στον ώμο του και χάνει και το εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής. Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι στα πλάνα του προπονητή του Α.Ο.Κ. Κώστα Ανυφαντάκη, δεν υπολογίζεται και ο τερματοφύλακας Νάσος Αθανασίου, ο οποίος στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής θα εκτίσει την 2η και τελευταία ποινή της τιμωρίας του. Επιπρόσθετα προβλήματα δεν υπάρχουν είτε σε επίπεδα τραυματισμών είτε από πλευράς τιμωριών, με τον Κώστα Ανυφαντάκη να υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές οι οποίοι πλαισιώνουν το έμψυχο δυναμικό των “Αργοναυτών”.

    Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον Α.Ο.Κ. πλην της νίκης

    Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι για τον Α.Ο.Κ. δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΠΕ Λαγκαδά. Τα περιθώρια, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη και τις συνεχόμενες ισοπαλίες με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και τον Εθνικό Ν Αγιονερίου, έχουν στενέψει και τυχόν νέο “στραβοπάτημα” να οδηγήσει την Διοικούσα Επιτροπή της Καβάλας και την τεχνική της ηγεσίας, να πάρουν σκληρές αποφάσεις για κάποιους παίκτες που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα στα μέχρι τώρα παιχνίδια που έδωσε ο Α.Ο.Κ. στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Γενικότερα να σημειωθεί ότι πρόθεση της Διοικούσας Επιτροπής είναι η λήψη μέτρων για να αναστραφεί το μετριότατο αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει σήμερα η ομάδα, έχοντας την ελάχιστη βαθμολογική συγκομιδή.

    Comments are closed.