Bookmarks

    Στην Καβάλα βρίσκεται από σήμερα Τρίτη (7/7) το μεσημέρι ο Κρητικός προπονητής των «Αργοναυτών» Κώστας Ανυφαντάκης και λίγες μόλις ώρες μετά την έλευση του στην πόλη μας, έπιασε αμέσως δουλειά. Πιο συγκεκριμένα να σημειώσουμε στις 7 το απόγευμα θα συναντηθεί με τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Στέλιο Κατρακυλάκη.

     

    Στο ραντεβού των δύο πλευρών αναμένεται να γίνει απολογισμός των αποτελεσμάτων των προσπαθειών που καταβλήθηκαν τόσο στις ανανεώσεις παικτών από το περυσινό ρόστερ όσο και γύρω από το κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης. Παράλληλα θα γίνει συζήτηση και για τους παίκτες οι οποίοι βρίσκονται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» για να αποκτηθούν.

     

    Συνεδριάζει  η Διοικούσα Επιτροπή

    Σε όλα τα παραπάνω να αναφέρουμε ότι την Τετάρτη (8/7) στις 8 το βράδυ έχει προγραμματιστεί η συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της Καβάλας. Κατά της διάρκεια της κλήθηκαν να παραβρεθούν τόσο ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Στέλιος Κατρακυλάκης και ο Γενικός Αρχηγός Λάκης Χατζηαποστολίδης, όσο και ο Κρητικός προπονητής των «Αργοναυτών» Κώστας Ανυφαντάκης, προκειμένου επί τάπητος να τεθούν όλα τα αγωνιστικά θέμα της ομάδας. Παράλληλα στην συνεδρίαση αναμένεται να συζητηθούν και πολλά άλλα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και ένα από αυτά έχει να κάνει με τα διαρκείας εισιτήρια και τις τιμές που θα ισχύσουν στην φετινή περίοδο, στον 1ο όμιλος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

    Comments are closed.