Bookmarks

    Στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, όπως όλα δείχνουν έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για το νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τον προπονητή Δημήτρη Μαγκαφίνη, να σχεδιάζει τα πλάνα του για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

     

    Ο σχεδιασμός μάλιστα ξεκίνησε με κάποιες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών όπως είναι, οι Μπατάκογλου, Μουρατίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Δημητρίου, όπως και εκείνη του Κουμπρόγλου και μάλλον όπως όλα δείχνουν έπεται και συνέχεια. Από την άλλη πλευρά να θυμίσουμε ότι ο πρώτος σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος, του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, Κώστας Μαρκόπουλος μετακόμισε από το Κοκκινόχωμα στην Κομοτηνή γιατί φόρεσε την φανέλα του Πανθρακικού. Βέβαια σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να σημειώσουμε ότι πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης βέβαια του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, είναι η παραμονή και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, του Κύδωνα Καρλόπουλου ο οποίος πέρυσι έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα.

     

     Μεταγραφικές κινήσεις

     

    Στον αντίποδα, ο προπονητής του Βυζαντίου Δημήτρης Μαγκαφίνης, σχεδιάζει τα πλάνα του με τη διοίκηση της ομάδας, για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του Κοκκινοχώματος και σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν, δύο από τους βασικούς στόχους, είναι ο πρώην επιθετικός του Πανσερραϊκού, Σάκης Γκόγκας, όπως επίσης και ο αριστερός πλάγιος μπακ της ίδιας ομάδας, Νίκος Ασλανίδης. Μάλιστα όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές μας, η διοίκηση του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, συμφώνησε προφορικά και με τους δύο προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές και πλέον το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές.

     

    Στις 20 Ιουλίου η προετοιμασία

     

    Πάντως μέχρι τις 20 Ιουλίου, που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η προετοιμασία του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνουν τουλάχιστον τέσσερις μεταγραφές πλην των Σάκη Γκόγκα και Νίκου Ασλανίδη που αποκτήθηκαν, όπως και κάποιες ανανεώσεις από το περυσινό ρόστερ της ομάδας.

    Comments are closed.