Bookmarks

    Σε μία πολύ σπουδαία μεταγραφή προχώρησε σήμερα Παρασκευή (24/7) ο Α.Ο.Κ., αφού ενέταξε στο έμψυχο δυναμικός του τον έμπειρο επιθετικό Βλάση Καζάκη. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος με την εμπειρία που τον διακρίνει αναμένεται να βοηθήσει σε μέγιστο βαθμό την επιθετική γραμμή της Καβάλας στο νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

     “Καρποφόρησαν” οι προσπάθειες

     

     Από την αρχή της εβδομάδας που διανύουμε από πλευράς του Α.Ο.Κ., ξεκίνησαν οι ιθύνοντες του μία προσπάθεια διαπραγμάτευσης για την απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Το όλο θέμα χειρίστηκε προσωπικά ο Τεχνικός Διευθυντής της Καβάλας Στέλιος Κατρακυλάκης με άκρα μυστικότητα και με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη. Και αυτό γιατί, ο Βλάσης Καζάκης, αποτέλεσε το “μήλο της Έριδος” για ΠΑΕ που αγωνίζονται σε μεγαλύτερες κατηγορίες σε σύγκριση με τον Α.Ο.Κ.. Μέρα με την ημέρα και με βάση την οικονομική προσφορά που του κατατέθηκε, ο Βλάσης Καζάκης έρχονταν όλο και πιο κοντά στους “Αργοναύτες”, παρά την πίεση που ασκήθηκε από άλλες ομάδες για να τον αποκτήσουν. Έτσι σήμερα Παρασκευή (24/7) γύρω στις 11 το πρωί, στο τελευταίο και πλέον καθοριστικό ραντεβού, του ποδοφαιριστή Βλάση Καζάκη με τον Α.Ο.Κ., οι δύο πλευρές αφού συμφώνησαν σε όλα, τελικά έδωσαν τα χέρια για να ακολουθήσουν λίγο αργότερα και οι επίσημες ανακοινώσεις από τη Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ..

     Η επίσημη ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής

     Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. σχετικά με την απόκτηση του Βλάση Καζάκη περιλαμβάνει τα εξής:

     

     -”Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο.Καβάλα στα πλαίσια της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδος μας, ανακοινώνει την απόκτηση του πολύπειρου 32χρονου επιθετικού Βλάση Καζάκη, ο οποίος έχει μακρά θητεία στην Superleague με την φανέλα των ομάδων του Πανθρακικού, Skoda Ξάνθης, Ατρόμητου Αθηνών και Καλλονής. Τέλος, ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό πως το φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον Πανθρακικό, θα διεξαχθεί την Κυριακή 26/7 στις 19:00 στο Βώλακα Δράμας”.

     

     Το who is who του Βλάση Καζάκη

     

    Ο Βλάσης Καζάκης ξεκίνησε την καριέρα του από την ερασιτεχνική ομάδα του Παναθηναϊκού. Στη συνέχεια μεταπήδησε στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και κατόπιν έκανε το μεγάλο άλμα στη Skoda Ξάνθη στην οποία αγωνίστηκε από τον Ιούνιο του 2002 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2008 κάνοντας συνολικά 83 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.Τον Ιανουάριο του 2008μετακινήθηκε στον Εθνικό Πειραιώς και τον Ιανουάριο του 2009 μετακόμισε στον Ατρόμητο Αθηνών.Το καλοκαίρι του 2009έμεινε ελύθερος από τον Ατρόμητο Αθηνών και μετακινήθηκε στην Κομοτηνή για να αγωνιστεί με την φανέλα τουΠανθρακικού έμεινε στην ομάδα 2,5 χρόνια .Τον Ιανουάριο του 2011 επέστρεψε στην Skoda Ξάνθη, όμως παρά το ότι είχε υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών ζήτησε και έμεινε ελεύθερος. Ανήμερα του εορτασμού της Παναγίας, στις 15 Αυγούστου, ανακοινώθηκε η συμφωνία του με την Α.Ε.Λ. Καλλονής, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους.

     

    Comments are closed.