Bookmarks

    Mε πολλά όνειρα και με την αισιοδοξία ότι, όλα θα πάνε καλά κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και η άνοδος στην Football League να γίνει πραγματικότητα, πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα (20/7) το απόγευμα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» η πρώτη επίσημη του Α.Ο.Κ..

     

    Στο ραντεβού ήταν όλοι εκεί

     

    Όπως άλλωστε και αναμένονταν στο πρώτο επίσημο ραντεβού των «Αργοναυτών» ήταν όλοι εκεί. Δηλαδή τα γνώριμα πρόσωπα του πρόσφατου παρελθόντος, από το περυσινό πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, όπως είναι τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας με τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη και τους συνεργάτες του, παίκτες οι οποίοι ανανέωσαν την συνεργασία τους, νέα μεταγραφικά αποκτήματα, σύσσωμη η νέα Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ., όλη σχεδόν οι Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., οι Παλαίμαχοι παίκτες της ομάδας, γενικότερα όλοι εκείνοι που συγκροτούν την ποδοσφαιρική «οικογένεια» της ομάδας και βέβαια ο φίλαθλος κόσμος που έδωσε δυναμικό παρών. Εκεί ήταν και εκείνοι οι καβαλιώτες επαγγελματίες οι οποίοι χωρίς τυμπανοκρουσίες και κυρίως αθόρυβα, μπήκαν «μπροστάρηδες» για να στηρίξουν οικονομικά της ομάδα και μάλιστα σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης.

     

    Υποσχέσεις για τα καλύτερα

    Να σημειώσουμε ότι στην πρώτη του Α.Ο.Κ. που έγινε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού από την πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι δεκάδες καβαλιώτες φίλαθλοι, επώνυμοι, ανώνυμοι, μέλη του Σ.Φ.Α.Ο.Κ. και της Λέσχης Φιλάθλων που παραβρέθηκαν παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν εκείνη την ώρα, τα μηνύματα που έστειλαν όλοι εκείνοι που πήραν τον λόγο, είχαν να κάνουν με ενότητα και σύμπνοια από όλους προς όλους, σεβασμό στην ομάδα και την ιστορία τους και κυρίως καθαρό μυαλό. Μάλιστα η πρώτη του Α.Ο.Κ. περιείχε μηνύματα στήριξης της φετινής προσπάθειας από τους επώνυμους και ανώνυμους καβαλιώτες, όπως επίσης και μηνύματα αισιοδοξίας για υλοποίηση του μοναδικού στόχου της ανόδου στην Football League, που αποτελεί τον βασικό στόχο της φετινής προσπάθειας που ξεκίνησε να καταβάλλεται. Παράλληλα να τονίσουμε ότι τόσο ο Τεχνικός Διευθυντής του Α.Ο.Κ. Στέλιος Κατρακυλάκης όσο και ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης προανήγγειλαν τις επόμενες ημέρες τουλάχιστον 4 ακόμη μεταγραφές που όπως είπαν θα κάνουν αίσθηση.

     

    Έγινε η πρώτη προπόνηση

     

    Παράλληλα να τονίσουμε ότι μετά το όποιο διαδικαστικό μέρος είχε προγραμματιστεί στην πρώτη του Α.Ο.Κ., ακολούθησε η πρώτη προπόνηση με τους καβαλιώτες φιλάθλους στην κυριολεξία να αποθεώνουν τους παίκτες και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν να διεξάγονται σε καθημερινή βάση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» αλλά και στο βοηθητικό γήπεδο.

     

     

    Comments are closed.