Bookmarks

    Μία νέα σελίδα ανοίγει σήμερα Δευτέρα (20/7)  για τον Α.Ο.Κ., με την πρώτη συνάντηση που έχει προγραμματιστεί για τις 7 το απόγευμα στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” και θα συνοδευτεί με την πρώτη προπόνηση και την έναρξη της προετοιμασίας, εν όψη του νέου πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

     Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες

     

    Ένα πρώτο ραντεβού στο οποίο μπορεί να μην γίνουν τα αποκαλυπτήρια της ομάδας, ωστόσο θα δούμε αρκετά πρόσωπα από το περυσινό ρόστερ της ομάδας αλλά και αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές οι οποίοι εντάχθηκαν στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε. Κοινά χαρακτηριστικά και στις δύο περιπτώσεις είναι τα πολλά όνειρα και οι φιλοδοξίες που υπάρχουν, αφού ο βασικός στόχος δεν έχει αλλάξει και έχει να κάνει με την άνοδο στην Football League. Στο πρώτο επίσημο σημερινό ραντεβού, βέβαια θα υπάρχουν όλα τα πρόσωπα που συγκροτούσαν το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, όπως ακριβώς, ήταν όταν ο Α.Ο.Κ. ολοκλήρωσε της αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Η νέα Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ., ανανέωσε την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη, ο οποίος θα έχει συνεργάτες του στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας, τον Γιώργο Γουνελά και τον προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Τσανάκαλη. Μάλιστα να σημειώσουμε ότι δεν άλλαξε η “συνταγή” και τα υπόλοιπα μέλη του Τεχνικού Επιτελείου. Και αυτό γιατί στην θέση του Τεχνικού παραμένει ο Στέλιος Κατρακυλάκης, όπως και στην αντίστοιχη του Γενικού Αρχηγού, ο Λάκης Χατζηαποστολίδης. Από κει πέρα δεδομένη θα πρέπει να θεωρείσαι την παρουσία εκείνων των καβαλιωτών επαγγελματιών οι οποίοι μπήκαν μπροστάρηδες για να στηρίξουν από όλες τις πλευρές και οικονομικά βέβαια την προσπάθεια που θα καταβληθεί, τα νέα πρόσωπα που συγκροτούν τη νέα Διοικούσα Επιτροπή, τα μέλη της Διοίκησης του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. και γενικότερα όλους εκείνους οι οποίοι συγκροτούν την ποδοσφαιρική “οικογένεια’ του Α.Ο.Κ.. Βέβαια όπως άλλωστε συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις στην σημερινή πρώτη, αναμένεται να κάνουν αισθητή την παρουσία ους και οι καβαλιώτες φίλαθλοι, επώνυμοι και ανώνυμοι και βέβαια οι “Γαλάζιοι Αργοναύτες” και η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας.

     

    Ακολουθούν μεταγραφές και ανανεώσεις

    Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι, το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε ήταν ιδιαίτερα “καυτό” σε ότι έχει να κάνει με την συγκρότηση του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικό της ομάδας και το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε τόσο στις ανανεώσεις κάποιων παικτών από την περυσινή ομάδα, όσο και στις αποκτήσεις κάποιων ποδοσφαιριστών οι οποίοι βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Καβάλας. Ειδικότερα να τονιστεί ότι ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης, είχε σειρά τηλεφωνικών επαφών με ποδοσφαιριστές για τους οποίους ο Α.Ο.Κ. ενδιαφέρεται για να αποκτήσει αλλά με παίκτες όπως είναι ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος αλλά και κάποιοι άλλοι που δέχθηκαν προτάσεις για να ανανεώσουν την συνεργασία τους με τον Α.Ο.Κ.. Βέβαια δεν αποκλείεται σήμερα Δευτέρα (20/7) στην πρώτη της ομάδας της Καβάλας, στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” να δούμε και κάποια άλλα νέα πρόσωπα  σε αγωνιστικό επίπεδο, τα οποία δεν ανακοινώθηκαν από τη Διοικούσα Επιτροπή της Καβάλας, είτε ότι αποκτήθηκαν, είτε ότι ανανέωσαν την συνεργασία τους.

    Comments are closed.