Bookmarks

    Όπως πρώτο είχε γράψει το www.kavalagoal.gr πριν από δύο περίπου εβδομάδες, και επιβεβαιώθηκε σήμερα Δευτέρα (13/7), ο captain του Α.Ο.Κ. Χάρης Παππάς θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στον Α.Ο.Κ.. Η επιβεβαίωση ήρθε με το δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα η Διοικούσα Επιτροπή των «Αργοναυτών» η οποία ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του Χάρη Παππά με τον Α.Ο.Κ..

     

    Να σημειώσουμε ότι προηγήθηκε το καθοριστικό που είχε το μεσημέρι ο ποδοσφαιριστής Χάρης Παππάς με τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Στέλιο Κατρακυλάκη, εκεί όπου οι δύο πλευρές συμφώνησαν οριστικά και αφού έδωσαν τα χέρια, στη συνέχεια η Διοικούσα Επιτροπή των «Αργοναυτών», προχώρησε σε επίσημες ανακοινώσεις.

     

     Η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής

      Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ., αναφέρει τα εξής:

    -«Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. Καβάλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή και αρχηγό της ομάδας μας Χάρη Παππά».

     

     Ανανεώνει και ο Μπρατσιάνη

     

    Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χάρη Παππά, η επόμενη ανανέωση που θα ακολουθήσει στον Α.Ο.Κ, όπως όλα δείχνουν θα είναι εκείνη του Αλέξανδρου Μπρατσιάνη. Ο επιθετικός της Καβάλας που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία σε μονάδα της Ελευθερούπολης, εντός των ημερών αναμένεται και αυτός να ανανεώσει την συνεργασία του με τον Α.Ο.Κ., την ώρα που μειώνονται οι πιθανότητες να γίνει το ίδιο με του Ανδρέα Μκρτσιάν και Θανάση Κανούλα. Από κει και πέρα υπάρχουν και κάποιες άλλες ακόμη περιπτώσεις παικτών από το περυσινό έμψυχο δυναμικό όπως είναι οι Ιορδανίδης, Αμβρόσιος Παπαδόπουλος, Χρυσαλίδης και Καρίπογλου οι οποίοι κλήθηκαν ή θα κληθούν ένας ένας για να συζητήσουν το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας τους.

     

     

    Comments are closed.