Bookmarks

    Οι ιθύνοντες του Α.Ο.Κ. έχοντας στην πίσω πλευρά του μυαλού τους, την Football League όπως άλλωστε πρώτο έφερε στη δημοσιότητα το www.kavalagoal.gr, κατέθεσαν αίτηση σήμερα Τρίτη (9/6) στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.), προκειμένου να λάβει μέρος στα μπαράζ ανόδου, εάν αυτά γίνουν, διεκδικώντας την άνοδο του.

     

    Συγκροτημένη η αισιοδοξία

    Την ίδια ώρα να τονιστεί ότι η αισιοδοξία που επικρατεί είναι συγκρατημένη ενώ βασική επιδίωξη είναι ο Α.Ο.Κ., είτε απευθείας είτε μέσω των αγώνων μπαράζ που ενδεχομένως να δώσει με τις υπόλοιπες ομάδες που τερμάτισαν στην 3η θέση των υπολοίπων τριών ομίλων της Γ’ Εθνικής, να ανέβει στην Football League. Και αυτό γιατί το νέο πρωτάθλημα της, τη νέα περίοδο θα γίνει με τη συμμετοχή 20 ομάδων και με δεδομένα να πολλά κενά που έχουν προκύψει από το ότι πολλές ομάδες δεν θα λάβουν στο νέο πρωτάθλημα της Football League, αυτά να καλυφθούν από τις ομάδες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Αυτό είναι και το βασικότερο επιχείρημα της αίτησης που κατέθεσε ο Α.Ο.Κ. και αυτό γίνεται ακόμη πιο ισχυρό με βάση το δεδικασμένο που υπάρχει.

     

    Στασιμότητα από τους ενδιαφερομένους

    Τελικά όπως αναφέραμε και επιβεβαιωθήκαμε, δεν έγινε τελικά σήμερα Τρίτη (9/6) το δεύτερο ραντεβού του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. με τα δύο πρόσωπα τα οποία ενδιαφέρονται να αναλάβουν για να αναλάβουν και να διοικήσουν την ομάδα και εκπροσωπούν την εταιρία «The Team of Future». Το όλο θέμα τα τελευταία 24ωρα παρουσιάζει κάποια στασιμότητα, εξελίξεις δεν υπάρχουν σοβαρές και ότι είναι να γίνει, είτε θετικά είτε αρνητικά, αυτό θα γίνει το αργότερο μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Μάλιστα πρόσωπο το οποίο είναι πολύ κοντά στον έναν εκ των δύο ατόμων και οι οποίοι εκπροσωπούν την εταιρία «The Team of Future» και πιο συγκεκριμένα στον Θανάση Τσάκωνα, μας ανέφερε ότι οι πιθανότητες για να προχωρήσει η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, είναι 50-50.

     

    Ίσως και πρόταση από τον Σίμο Ανθουλάκη

     

    Πάντως σε ότι έχει να κάνει με τα διοικητικά του Α.Ο.Κ., να προσθέσουμε και κάτι άλλο. Το ότι τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί μία φημολογία ότι ο πρώην πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής τους Α.Ο.Κ. Σίμος Ανθουλάκης σκέφτεται να κατεβάσει πρόταση στο διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., μαζί με κάποιους καβαλιώτες οι οποίοι θέλουν να εμπλακούν με τα διοικητικά της ομάδας.

     

    Σε δράση οι Παλαίμαχοι του Α.Ο.Κ.

     

    Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι οι Παλαίμαχοι του Α.Ο.Κ., μπαίνουν σε ποδοσφαιρική δράση με δύο φιλικά παιχνίδια που πρόκειται να δώσουν τις επόμενες ημέρες. Το πρώτο φιλικό θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 15 Ιουνίου στις 6 και μισή το απόγευμα στο γήπεδο του Μυρτοφύτου με αντίπαλο τον τοπικό Ηρακλή, προς τιμή του ποδοσφαιριστή Σωκράτη Παπαζίδη και το δεύτερο φιλικό το Σάββατο 20 του ίδιου μήνα στο γήπεδο του Μ.Α. Φιλίππων. Μάλιστα στο συγκεκριμένο φιλικό θα γένει και η απονομή του κυπέλλου από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας Γεώργιο Φιλόσογλου, στην ομάδα του Μ.Α. Φιλίππων, η οποία εξασφάλισε την άνοδο της στην Α’ κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας.

    Comments are closed.