Bookmarks

    Καμία απολύτως εξέλιξη δεν έχει προκύψει σχετικά με τα διοικητικά του Α.Ο.Κ. και η στασιμότητα αποτελεί κυρίαρχο χαρακτηριστικό των τελευταίων ημερών και μάλιστα ανησυχητικό.

     

    Μάλιστα οι εξελίξεις έχουν «παγώσει» και με την εταιρία «The Team of Future», εκπρόσωποι της οποίας είχαν συναντηθεί το προηγούμενο Σάββατο (6/6) με τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. και αβέβαιο παραμένει το εάν οι συζητήσεις θα προχωρήσουν, πότε και βέβαια εάν κάπου θα καταλήξουν οι δύο πλευρές.

     

    Οι Παλαίμαχοι μπαίνουν και πάλι μπροστά

    Βέβαια η είδηση των τελευταίων δύο ημερών έχει να κάνει με την πρωτοβουλία που πρόκειται να αναπτύξουν κάποιοι Παλαίμαχοι, βλέποντας το αδιέξοδο στο οποίο οδηγούνται τα πράγματα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι άμεσα, σήμερα η αύριο δηλαδή, Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, όπως οι Στέλιος Κατρακυλάκης, Λάκης Χατζηαποστολίδης, Αχιλλέας Καρασαββίδης, έχοντας την συμπαράσταση και κάποιων άλλων όπως είναι οι Παύλος Κούντουρας, Σταμάτης Χρυσαφίδης, Μωυσής Σπανίδης και κάποιοι άλλοι, σκέφτονται να κάνουν την ύστατη προσέγγιση στον καβαλιώτη επιχειρηματία ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία για να εμπλακεί με τα διοικητικά της ομάδας και πέρυσι στήριξε σε μεγάλο βαθμό και οικονομικά μάλιστα την Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ.. Βασική επιδίωξη τους είναι να συμβάλλουν με αποτελεσματικό τρόπο στο να δοθεί λύση στο αδιέξοδο που πάει να δημιουργηθεί, μιας και μέχρι σήμερα όχι μόνο δεν έχει βρεθεί λύση αλλά έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος. Προς αυτήν την κατεύθυνση οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα ενότητας, εκφράζοντας την στήριξη τους στον καβαλιώτη επιχειρηματία για να μπει μπροστά και να δώσει την λύση που απαιτείται.

    Comments are closed.