Bookmarks

    Σχολή ανανέωσης ταυτοτήτων τριετίας προπονητών ποδοσφαίρου θα λειτουργήσει στην Καβάλα τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο. Αυτό αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας και το αναλυτικό περιεχόμενο του είναι το εξής:

     

    Το δελτίο τύπου

     

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας, κάνει γνωστά τα εξής:

    – «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) ενέκρινε την εισήγηση του εκπαιδευτικού συμβουλίου για την ίδρυση και λειτουργία σχολής ανανέωσης ταυτοτήτων τριετίας στην Καβάλα.

    Την σχολή θα διοργανώσει η Ε.Π.Σ. Καβάλας, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας και η Ο.Π.Π.Ε. σε ημερομηνία που περιμένουμε να ανακοινωθεί τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων θα τηρηθεί προτεραιότητα για τα μέλη του Συνδέσμου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή άμεσα στο παρακάτω τηλέφωνο Παντελίδης Γεώργιος: 6974-647.458

    Χωρίς αυτήν την πιστοποίηση της κάρτας όλων των πτυχιούχων προπονητών και γυμναστών δεν θα έχει δικαίωμα εργασίας κανένας προπονητής. Για τον λόγο η συμμετοχή όλων κρίνεται  απαραίτητη. Τέλος να σημειώσουμε ότι το κόστος συμμετοχής ορίστηκε στα 60 ευρώ».

    Comments are closed.