Bookmarks

    Συγκροτήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (24/6) και επίσημα ανακοινώθηκε η νέα Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο. Καβάλα, η οποία θα αναλάβει το βάρος και την ευθύνη να τρέξει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου, της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

    Πρόεδρος της όπως αναφέραμε και στο παρελθόν είναι ο Θεόδωρος Μήτρας, ενώ η ευχάριστη έκπληξη της τελευταίας στιγμής ακούει στο όνομα του Βασίλη Κελεμένη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του αντιπροέδρου. Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι Γενικός Αρχηγός της ομάδας ανέλαβε ο Λάκης Χατζηαποστολίδης ενώ Τεχνικός Διευθυντής ο Στέλιος Κατρακυλάκης.

    Η επίσημη ανακοίνωση

    Μάλιστα για το θέμα αυτό υπήρξε και επίσημη ενημέρωση μέσω σχετικού δελτίου τύπου που είδε το «φως» της δημοσιότητας και αναλυτικά το περιεχόμενο του είναι το εξής:

    – «Μετά από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα 23 Ιουνίου στα γραφεία του Α.Ο.Κ. αποφασίστηκε η σύνθεση της διοικούσας επιτροπής για το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου :

    Θόδωρος Μήτρας (πρόεδρος),

    Βασίλης Κελεμένης (αντιπρόεδρος),

    Αντώνης Κατσαμακίδης, Σωτήρης Δεληκάρης, Σπανίδης Μωϋσής, Δήμος Γιαννακίδης, Μεταξάς Τάσος, Μαλλιαρός Γιώργος, Σταμάτης Χρυσαφίδης, Βασίλης Βακιρτζής, Παύλος Κούντουρας (επίτιμο μέλος).

    Γενικός αρχηγός της ομάδας ανέλαβε ο Λάκης Χατζηαποστολίδης ενώ τεχνικός διευθυντής ο Στέλιος Κατρακυλάκης».

    Comments are closed.