Bookmarks

    Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει σχεδιάζει και είναι έτοιμο το πλάνο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου για το πως δηλαδή θα διεξαχθεί  το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής περιλαμβάνοντας ορισμένες αλλαγές με τα προηγούμενα χρόνια.  Αρχικά οι ομάδες θα έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ως τις 5 Αυγούστου καθώς η έναρξη  ορίστηκε να πραγματοποιηθεί στις 6 Σεπτεμβρίου.

     

    Παράλληλα να τονίσουμε ότι η κλήρωση της Γ’ Εθνικής θα γίνει στις 19 Αυγούστου και ο καταρτισμός των ομίλων θα γίνει όπως κάθε χρονιά μετά τη δήλωση συμμετοχών των ομάδων που θέλουν να λάβουν μέρος. Συγκριτικά με την περασμένη σεζόν θα υπάρχουν ορισμένες καινοτομίες στο φετινό πρωτάθλημα και όπως αποφασίστηκε από την ΕΠΟ θα επιτρέπεται η συμμετοχή τριών παικτών άνω των 33 ετών στην ενδεκάδα ομάδας της Γ’ Εθνικής.

     

    Αλλαγή υπάρχει και στον τρόπο διεξαγωγής των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών ΕΠΣ που θα διεξαχθούν από την επόμενη σεζόν καθώς θα προβιβάζονται στη Γ’ Εθνική δύο ομάδες από κάθε όμιλο σε σχέση με την μία που ήταν μέχρι φέτος  φτάνοντας συνολικά τις 28.

    Comments are closed.